info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Модерен Модулен Меламин Кухненски шкаф

Модерен Модулен Меламин Кухненски шкаф

Новият меламин материал има текстура на традиционно масивно дърво с грациозна стил и висок клас. В същото време, тя не е толкова деликатен, колкото и лака за печене и масивна дървесина, и може да се използва спокойно и често. Класическите и стилизирани кухненски шкафове осигуряват висококачествено семейно изживяване и разширяват мечтата на домашния живот.

Описание

Спецификация


Меламин кухненски шкаф борда се нарича още двоен облицована, MFC и Egger борда. Това е един вид изкуствена дъска за панела на вратата на кухненски шкаф. Той използва плоскости като основен материал, покрива повърхността с меламин импрегнирани компютърен модел декоративна хартия, използва определена част от лепилото, за да направи декоративна дъска след висока температура.


image


Предпазни мерки при монтажа на борда


1. Не позволявайте на корпуса и панела да се напоени във вода и винаги избършете със суха кърпа, за да се избегне разширяване и деформация на панела.


2. Не контакт с химикали. Не съхранявайте летливи химикали в шкафа, за да избегнете обезцветяване на дъски и корозия на метални части.


3. Не съхранявайте почистените съдове директно в шкафа. Избършете го и го съхранявайте в шкафа, за да не се предпазите шкафа от влажен и деформиран.


4. Не поставяйте тежки предмети в горната част на корпуса, но трябва да бъдат поставени на дъното на долния шкаф, за да се избегне деформиране на тялото на кабинета поради прекомерна сила.


5. Пазете децата далеч от острите повърхности, стъклените и металните части на кухненския шкаф, за да избегнете случайни наранявания.


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loading
Hot Tags: модерен популярен модулен меламин кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване