info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Модерен политек меламин дървесен зърно цвят меламин кухненски шкаф и шкафове

Модерен политек меламин дървесен зърно цвят меламин кухненски шкаф и шкафове

Модерен полиетилен меламин дървесен цвят зърно цвят меламин кухненски шкафове и шкафове Меламин частици борда на основния материал е напускане на частици и дървени стърготини, дърво, пренасочване подреждане, горещо пресоване, сухо гуми формиращи меламин плътност борда основен материал е дърво в дървени стърготини, пренасочване са .. ,

Описание

Модерен мебели от полиетилен меламин с цвят на меламин, кухненски шкафове и шкафове

Материалът от меламиново-дървесни частици оставя частици и дървени стърготини, дърво, подредба за пренасочване, горещо пресоване, сухо формоване на каучук; меламинова плътност на борда на основния материал е дървото в дървени стърготини, пренасочването е подредено, горещо пресоване, лепило суха. : интензитет на частиците борда голям, способност за усвояване на ноктите, плътност борда е относително по-слаб.

Спецификация.

Модел

ML-65

Тип кабинет

Е1 стандартен шперплат или ПДЧ с меламинов кухненски шкаф

Панел на вратите

18 мм шперплат или ПДЧ с панел за врати от меламиново покритие

Кутия

Шперплат 16 / 18мм с меламиново покритие (бял цвят)
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие. (Бял цвят )

Модел на вратите

18 мм Плосък панел за врата с PVC уплътнение

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върхове / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабината е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро / Африка

Изберете мебелна чиния, MDF = шперплат?

Разлика от процеса, основната плоча е разделена на три вида, респективно е многослойна, плътност борда и частици.Процесът на производство на главно производство на основното внимание е време, строг производствен процес и ДЖЕ Ю шперплат основно внимание е използването на екологично лесен за употреба контрол на формалдехид лепило, и чрез лабораторното валидиране на CARB синхронизацията със Съединените щати, в допълнение към конвенционалните 4 * 8 фута, има разнообразни спецификации, от които да избирате.

Много клиенти не знаят разликата между различните табели, само забележете, когато пазаруват цените на плочите, като например избирането на времето за доставка е бързо, но не питайте всякакви видове плоскости и нива на защита на околната среда. "Въпреки че някои хора знаят, че формалдехид емисия на шперплат контрол е по-добре, но действителната употреба, или ще избере сравнително евтини и опазване на околната среда не е много добра плътност борда, тя ще се отрази на закрито домакинство украсява околната среда ниво на защита.

MDF и шперплат разликата между многослойни на функцията, не само в процеса също има разлика. "MDF дъска от средна плътност (MDF) в дървесни влакна или други растителни влакна като суровини", някои MDF борда е оразмеряване преди процеса на сушене.

В действителност, дори и да е с добра плътност на борда, ако бъдете във влажна среда за дългосрочен план, защото корозията на водните пари, плътността на борда е лесна за надуване, плочата може да бъде деформация, да намали употребата и външния вид. са по-ниска плътност борда, поради степента на лепило и освобождаване формалдехид обработка не минава, след ерозия на водна пара, може да доведе до разрушаване на повърхностното покритие.Следователно, освен ако не е спешна нужда, домакински украсява е най-добре да не се поставят на плътността дъска като плоча от шперплат.

6.jpg

Hot Tags: Модерен политек меламин дървесен зърно Цвят меламин кухненски шкаф и шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване