info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Шкаф за кухня с меламин от висок клас

Шкаф за кухня с меламин от висок клас

Хартията с различни цветове или текстури се накисва в лепило от меламинова смола и след това се изсушава до определена степен на втвърдяване. Хартията се полага върху повърхността на плоскости от дървесни частици, плоскости от дървесни влакна със средна плътност или фазер и горещо пресовани.

Описание

спецификация


kitchen cabinets


Хардуерните аксесоари на кухненските шкафове


Релса за чекмеджета

Разделени на малки релси, трисекционни релси, изпомпване на стомана, скрити чекмеджета, изпомпване и др. Висококачествената релсова система за чекмеджета не само позволява пространството на кухненския шкаф да се използва възможно най-много, но също така и лесно достъп до всеки елемент и разнообразните компоненти на преградата в чекмеджето Конструкцията позволява кухненският шкаф да се съхранява спретнато, удобно и по подходящ начин, а пълната релса за опъване е избрана, за да направи складирането в кухненския шкаф ясно. Повърхността на истинската водеща релса е електростатично пръскана и гланцът е еднороден; избраният материал е дебел и здрав; колелото е изработено от найлонов материал, който е здрав, издръжлив и с нисък шум; направляващата релса протича гладко без никакво допълнително смазване; инсталацията е проста и бърза; 100 000 пъти без деформация. Повърхността на фалшиви водачи е груба, разликата в цвета е очевидна, финалът е лош, материалът е нарязан ъгъл, стената на трасето е тънък, носещата способност е лоша; материалът на колелото е лош, лесно се счупи, ротацията е нестабилна, шумът е голям; експлоатационният живот е кратък. Импортираните продукти имат висока товароносимост, плавно плъзгане и самозатварящи се и дори буфериращи функции.


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loadingHot Tags: висок клас меламин кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване