info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове за меламин във френски стил

Кухненски шкафове за меламин във френски стил

Двойно-декоративният кухненски шкаф (наричан още триводородна амонячна плоча) обикновено е направен от плочи от дървесни частици като субстрат, а повърхностният слой (А-цвят наслоен хартия), обработен чрез потапяне в меламиново лепило, е подложен на висока температура и висока натиск върху специална преса.

Описание

Спецификация.

Модел ML-561
Тип кабинет Кухненски шкафове за меламин във френски стил
Панел на вратата Дъска от 18 мм с кленов меламинов панел на вратата
Кутия за шкаф 16 / 18mm шперплат с меламиново покритие (бял цвят)
16 / 18мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие. (Бял цвят )
Модел на вратата 18 mm Плосък панел с PVC уплътнение
железария BLUM / DTC / друга друга марка хардуер
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за сглобяване, който зависи от клиента
Време за производство 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни артикули Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и др., Които могат да бъдат избрани от каталога аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след инсталацията без причинени от човека повреди.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, баланс преди натоварване.
Големи поръчки: 30% като депозит, салда приемаме T / T и L / C / OA плащане
След сервиз Всички неща ще бъдат доставени по въздух, ако по време на инсталацията не откриете някои елементи.
Чертежите потвърждават Кабинета такса за дизайн е 200 USD / SET, който ще се върне след потвърждаване на поръчката.
Ние предлагаме безплатни подробни финални чертежи като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Плотове за кухненски шкафове

Кварцови плотове за кухненски шкафове

Кварцовите каменни плотове за кухненски шкафове определено са основният материал, използван в текущия пазар. Тъй като е изкуствен кварцов камък, неговата устойчивост на масло и корозионна устойчивост са много по-високи от естествения мрамор. Кварцов камък има повърхност, която е изкуствено обработена и няма порести канали. Ето защо, кварцов каменни плотове кухненски шкаф са най-модерните и най-популярните кухненски шкафове плотове материали. Кварцовите плотове за кухненски шкафове имат силна твърдост и е трудно да се направи форма. Ето защо, кварцов каменни плотове кухненски шкаф са склонни да бъдат относително прости.

Плотове за кухненски шкаф с изкуствен камък

Всички изкуствени камъни се наричат изкуствен камък. Общият изкуствен камък е изработен от смола, чакъл и камък на прах, а други обработващи агенти се добавят към процеса при висока температура. Изкуственият камък има силна пластичност и богат цвят. радиация. Неговите недостатъци са, че твърдостта не е много висока, лесно се изтрива, текстурата е по-малка и има много следи от ръчна обработка.

Скална плоча

Използването на скални плочи като плотове за кухненски шкаф току-що стана популярно в Китай през последните години. Като висококачествен материал, плочите от скали са широко използвани в чужбина, но те все още не са напълно отворили пазара в Китай. Поради по-малкото местни производители цената му остава висока. Твърдостта на скалата е много висока, а устойчивостта на надраскване е много по-висока от тази на кварцов камък. Устойчивостта на удара на скалната плоча също е по-висока от тази на кварцовия камък. Кварцовият камък тук се използва за сравнение. Кварцовият камък е широко възприет като високоякостен и удароустойчив камък. За разлика от тях, естетиката на шисти, ударната устойчивост, устойчивостта на корозия и устойчивостта на надраскване са по-високи от тези на кварцов камък. Изглежда, че цената на скалните плочи е висока, но има своите незаменими предимства.

Чистата масивна дървесина като плот за кухненски шкаф трябва да се разглежда като древна практика. Предимството е, че естетиката е висока, а всяка форма може да бъде изрязана. Недостатък е, че не е устойчив на вода и корозия. В промишлеността за подобряване на дома, масивните плотове за кухненски шкафове съществуват само в масата за хранене. Тя рядко е съществувала в производството на кухненски кухненски шкафове.

Hot Tags: френски стил меламин кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване