info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
DIY бели Dulux с меламин дърво зърно цветове плочи живопис над кухненски шкафове

DIY бели Dulux с меламин дърво зърно цветове плочи живопис над кухненски шкафове

DIY бели dulux с меламин дърво зърно цветове табела живопис през кухненски шкафове от дървесни частици е да поставите дървесината в гранула, след това добавяне Биндер като химикали, така че дървесни частици могат да прилепват един към друг и след това компресиран в листа, което е истинско дърво ПДЧ и накрая натискане...

Описание

DIY бели dulux с меламин дърво зърно цветове табела живопис през кухненски шкафове

Частици е да поставите дървесината в гранула, след това добавяне Биндер като химикали, така че дървесни частици могат да прилепват един към друг и след това компресиран в листа, което е истинско дърво ПДЧ, накрая натиснат отново фурнир слой на този съвет хартия, лепило, това Процесът ще имат достъп до финала е всеки види появата на ПДЧ.

Спецификация.

Модел

ML-61

Кабинет тип

E1 стандартни частици с дърво зърно меламин кухненски шкаф

Панел на вратата

18 мм от дървесни частици с меламиново дърво зърно завърши панел вратата

Кабинет кутия

16/18 мм шперплат с меламиново покритие (бял цвят)
16/18 мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие. (Бял цвят)

Врата модел

Плоски врати 18мм с PVC кант запечатване

Хардуер

BLUM / DTC / други друг хардуер марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента

Производство време

30-35 дни за обикновена поръчка

Доставка порт

Шанхай и Нингбо

Факултативни елементи

Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталога за аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталирането без изкуствени щети.

Условия на плащане

Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане

След обслужване

Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.

Чертежи потвърди

Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро / Африка

Какво е добър материал за кухненски шкаф?

A. твърди дървени врати Планк

Изработени от масивна дървесина кухня кабинета врати Планк, с връщането към природата, върнете неизрязаните jade да сложите в визуален ефект. Използвайте истинско дърво като кухненски шкаф врати гредата, неговото производство са обикновено древен класически стил. Общо казано цената е относително високо, кухненски шкаф врата Планк е истинско дърво, като череша, дъб, орех цвят се дава приоритет на. Твърди дървени кухненски шкаф врати дъска на опазването на околната среда е много висока.

Истинско дърво вратата дъска да носят или да издържи мръсни, не стареене, но поради своята редки дневник като материали, са склонни да бъдат скъпи. Устойчиви петна дълъг живот, това е предимството на истинско дърво врата Планк е най-основните, но леко тежки и сложни от гледна точка на почистване.

Б. PVC врата панел

Използвайки PVC панели за врати, като известния врата панели поради колоритен дърво зърно .color чист светли, има характеристиките на разваляне съпротива топлоустойчивост, очертават границите на съпротива, може да се каже, да бъде най-зрели на кабинета врати материал и рутинна поддръжка също е много проста, така че, изберете да използвате блистер материал като кухненски шкаф врати Планк на потребителите е много.

C. HPL (ламинат) врата панел

HPL врата панел е в влага доказателство функция, красива степен начини има много дефекти, но му корозионна устойчивост на висока температура, устойчиви става врата талпа не може да замени други предимства. Характеристиките на огъня, използван в кухнята, значително могат да предотвратят пожари. Неговата безопасност ефективност, е другата врата.

D. боя врата панел

Печене боя врата панел е всъщност един вид боя процес. Но тъй като неговите преработени врата Планк на яркия цвят и има силно визуално въздействие, чувство, модерен дъх е особено силен, дълбоко цени след.

Вратата дъска на суровината на лак, който се пече е средна плътност дъска, чрез тип фрезоване, шлайфане, грундове и боя пръскане, шлайфане и полиране на вратата Планк, колоритен, цветът е богат, удобен правя, но също могат да направят модел и дъга.Hot Tags: DIY бели dulux с меламин дърво зърно цветове плочи живопис над кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване