info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кухненски шкафове от дървесни зърна

Кухненски кухненски шкафове от дървесни зърна

Топлата дървесина има красива дървесна зърно и е подходяща за използване в разнообразни стилове кухня. Дори в модерната готина кухня с много стъкло или неръждаема стомана, поради добавянето на дървесно зърно, тя ще се почувства малко по-топла.

Описание

Спецификация.

Модел LM-112
Тип кабинет Кухненски кухненски шкафове от дървесни зърна
Панел на вратите 22 мм MDF панел Formica ламиниран панел за врати (панел за врата HPL)
Кутия 16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 18 мм / 22 мм 45-градусов панел за рязане на врати.
Шев на ръба на вратата Същото като повърхността на панела на вратите.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект кухненски шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента.
Производствено време 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Ние предлагаме всички кабинети & хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Как да почистите белите кухненски шкафове?

Защо бялата кабинка в кухнята става жълта? Първата причина е директната слънчева светлина, като жълтеница или избледнели лакови дърво (и профили на ламиниране). Можете да обмислите използването на завеси, щори или прозоречни филми, за да предпазите кухненските шкафове от пряка слънчева светлина.

Вторият виновник всъщност е печката, която използвате. След като започнете да готвите, тези аромати се излива във въздуха с малки незабележими храни или маслени частици, защото те трябва да отидат някъде, защо да не го правите в белите ви кухненски шкафове и да го превърнете в жълти кухненски шкафове?

За да предотвратите тази ситуация, не трябва да позволявате мазнината да се събира в кухненските шкафове. След като започнете да варите, печене или пържене, включете вентилатора за изгорели газове или капака, за да ги филтрирате и ги унищожете, преди да стигнат до кухненския шкаф около вас.

Препоръчваме премахването на жълто по следния начин: Измийте кухненските шкафове с чаша оцет, 2 чаши топла вода и 1 супена лъжица пяна за печене на сода. За да държите кухненския шкаф бял, дайте му "баня" всеки месец с разтвор от топла вода и сапун.

Ако при печене се пръска масло или мазнина, преливане на храни и напитки. Не използвайте абразивни почистващи препарати или почистващи тампони върху кухненските шкафове за боя. Те могат да надраскат или да оцветят целия покривен слой. Избършете сухо с мека, влажна памучна тъкан.

Ако е необходимо да сте по-задълбочени и чисти, използвайте разтвор на топла вода за асимилация и топла вода. След почистването, избършете всички места с чиста, влажна кърпа и избършете незабавно с друга чиста кърпа. Не забравяйте да не позволявате дългосрочно задържане на петна, което може да доведе до постоянно обезцветяване или повреда на кухненските шкафове.

Бели мивки са критиките на повечето кухни. Белите мивки в къщата ми могат да се поддържат чисти за около пет минути. Можете да ги полирате, да използвате популярен бял блясък или да премахнете петна. Експертите препоръчват да се разнесе хартия от дъното на мивката и да се намокри с белина. Това може да предотврати изтичането на белина директно от изтичането. Поставете хартиената кърпа на място за половин час, за да накарате белина да си върши работата, след това я извадете и я изплакнете обилно с топла вода.

Напълнете мивката със сода и лимонов сок и оставете асимилацията да събира петна, но го накиснете напълно. След изпразване на мивката, лимоновият сок може да изтрие пряко всяко упорито петно, стига да го повтаряте няколко пъти.

Бели плочки с бял цимент? Писателят Тами Мейсън предлага този метод за спасяване: асимилира содата и оцета за хляб с вода, за да направи паста. Изсипете малко оцет в бутилката за пръскане, нанесете суспензията върху суспензията, след това напръскайте тънък слой оцет върху суспензията, почистете я с подложка за почистване или четка за зъби и накрая спрете напълно промиването.

Hot Tags: дървени зърнени ламинат кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване