info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дървени кухненски шкафове от дървен материал

Дървени кухненски шкафове от дървен материал

Той има висока повърхност гладкост, пълна филм, опазване на околната среда, без избледняване, устойчивост на надраскване, кисела и алкална корозионна устойчивост, висока повърхностна твърдост

Описание

Спецификация.

Модел LM-132
Тип кабинет

Дървени кухненски шкафове от дървен материал

Панел на вратите 22 мм MDF панел Formica ламиниран панел за врати (панел за врата HPL)
Кутия 16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 18 мм / 22 мм 45-градусов панел за рязане на врати.
Шев на ръба на вратата Същото като повърхността на панела на вратите.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект кухненски шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента.
Производствено време 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Ние предлагаме всички кабинети & хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро


Съвети за поддръжка за кухнята

Съвети за поддръжка на кабинета

Кухненски шкафове, съвети за поддръжка на пода

Поддръжката на шкафове: Защитата на околната среда на дървените трупи е естествено добра, но повечето местни производители използват PE лак, за да осигурят повърхностно третиране на цветните ефекти. Екологичното представяне на този лак е под въпрос. По време на употреба PE боята изисква голямо количество разтворители да се изпарят, за да се образува боя. Такъв слой боя не е толкова твърд, колкото смолата е излекувана, а летливостта на разтворителя причинява известно замърсяване на околната среда, а също така води и до строителния персонал. Здравни щети.

Поддръжка на кабинета II: Теглото на всяка двойка окачени шкафове е 120 кг (теглото на самия шкаф + теглото на обекта). Уверете се, че съдържанието не надхвърля носещия обхват (теглото на всеки обект, който се съдържа в шкафа не е над 30 килограма, теглото на всеки рафт не трябва да надвишава 10 килограма), за да се избегнат потенциални опасности за безопасността до деформация.

Поддръжка на кабинета III: Сегашното ниво на местните производители на масивна дървесина е все още далеч от международните вътрешни врати от масивна дървесина, които понастоящем се дължат на факта, че производственият процес не може да достигне, има проблеми с лесното деформиране, лесното сушене, , дори и на пазара там е имитация масивна дървесина е направена от средно-плътна дъска и многопластова масивна дървесина, плюс боя. Обърнете внимание при покупката. Вносните панели за врати от масивна дървесина са скъпи и по-малко променливи. Внесените марки включват Германия, Италия и Испания.

Съвети за поддръжка на подове

Подът може да се поддържа така. Когато подът на масивна дървесина се поддържа, не забравяйте да поддържате подовата настилка суха и чиста и да избягвате контакт с големи количества вода. Не търкайте с алкална вода, сапунена вода или други корозивни течности, за да избегнете повреда на боята; използвайте изтрит памучен моп за изтриване. Ако петното се разтрива с стоманена вълна, мокрият моп, бензин, запалими материали и високи температури не са приемливи. Избършете течността.

Восъкът се нанася на редовни интервали. Интервалът зависи от завършването на подовата повърхност. Препоръчва се да се носят поне два пъти годишно. Методът е да се използва полусух парцал за почистване на пода и восък, восъкът на пода да се нанася равномерно върху повърхността на пода и да се направи "наситен", изчакайте малко да изсъхне и след това да използвате суха мека кърпа, за да избършете напред и назад на пода, докато гладко и полупрозрачно. Това е един от хубавите начини.


Hot Tags: дървени ламинат кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване