info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дъб ламинат кухненски шкафове

Дъб ламинат кухненски шкафове

Панел на ламинат врати на кухненски шкаф е плосък, тя не може да създаде триизмерни ефекти като натъртвания и метал и чувство мода е леко по-лошо, което е по-подходящ за кухненски шкаф

Описание

Модел LM-124
Кабинет тип

Дъб ламинат кухненски шкафове

Панел на вратата 22 mm MDF съвет Formica ламинат врати панел (HPL врата панел)
Кабинет кутия 16/18 мм шперплат с брезов фурнир боядисване Готово.
16/18 мм шперплат с меламиново покритие.
16/18 мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.
Врата модел 18 мм/22 мм 45 степен край рязане врата ламперия.
Врати край шев Същото като повърхността на панела на вратата.
Хардуер BLUM / DTC / Hettich / Скакалец / или друг хардуерен главня
MOQ 1 комплект кухненски шкаф
Пакет Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента.
Производство време 40-50 дни за обикновена поръчка.
Доставка порт Шанхай и Нингбо.
Факултативни елементи Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталога за аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след инсталирането без изкуствени щети.
Условия на плащане Малки поръчки: 50 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30-40 % като депозит, 5 % от сумата като проект качество гаранция.
След обслужване Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.
Ние предлагаме всички кабинета & Хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Как да обичай кухненски шкафове?

Първо дебелината на кабинета табелката материал трябва да бъде ясно

Размерът на плочи, използвани в шкафове е значителен, плюс кухня, пространството е сравнително горещо и влажно, подходящ за формалдехид, така опазване на околната среда на кабинета е много важно. Ако бюджета е ограничен, но често стигат до кухнята, се препоръчва да използвате пожароустойчиви панели или двойна фасети. Дебелината на плочата се различава значително. Цената на дебелина 18 мм е 16 % по-висока от тази на 16 мм дебелина плоча. Експлоатационен живот на 18 мм дебелина плоча може да бъде повече от два пъти да се гарантира, че на вратата табела не се деформира и плота на масата не е смахнат. Следователно не просто погледнете пробите в изложбената зала. Данните трябва да бъдат ясно комуникирани с производители и дизайнери.

Второ, дали Кабинетът е индивидуално опаковани и инсталирани

Като цяло четири съединители са длъжни да бъдат свързани между шкафовете да се осигури херметичността между кабинетите. За да спестите разходи за инсталиране, някои кабинет производители използват некачествени Самонавивни винтове за свързване. Самонарезни винтове не само влияят на външния вид на кабинета, но също така да заключите кабинета от единия край, и връзката не е висока. Когато купувате целия кабинет, трябва да попитате дали Кабинетът е инсталирана самостоятелно или в цялата. На живот и стабилност на двете кутии са различни 2 - 3 пъти, а разликата в цената е 5 %. Потребителите могат да бъдат идентифицирани от опаковки и шкафове. Ако отделни шкафове са сглобени, всеки кабинет трябва да има отделен пакет.

На трето място, използването на лепило или хардуер в метода на събрание

Освен на правилното използване на лепила кабинет ставите да бъдат свързани с хардуера. Стената на кухнята, кухнята на висящ, шкаф вратата и вътрешната врата са хладни и тънка пластина се използва, за да се избегне падане и свиват; Материалът, използван за чекмедже дъното е по-дебел от други части. Като цяло малки фабрики или ръчно изработени място може да бъде свързан само с винт нитове или лепило. Структурата на трето поколение кутия-прът и определяне части и бързо зареждане части са приети, за да се осигури по-ефективно твърдост и носещата способност на фургони, а свързващото вещество се използва по-малко, което е по-природосъобразен.

Четвърто метода на инсталиране на алуминиево фолио в шкаф мивката не лепило между плот и панела, за да се улесни контролът. Въпреки това запечатване изпълнение на веднъж пресовани бойлера кабинет е по-здрава, вода и влага са не лесно пробиват отвори, кабинет тялото е по-ефективно защитени и е удължен експлоатационен живот на кабинета. Методът на свързване на алуминиево фолио съвет на шкаф мивката е, че на долната плоча се нуждае от едната страна без три пъти хартия. Беше горещо пресовани за 2 часа, разтопи и след това се охлажда за 12 часа. Ефектът е особено добър. Лепило използва вносни млечни бяла лепило, като Хенкел, горещо пресоване температурата е около 100 градуса.Hot Tags: дъб ламинат кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване