info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Висококачествени ламинирани кухненски шкафове

Висококачествени ламинирани кухненски шкафове

МДФ, известен също като фибростъкло, е направен от висококачествени дървесни влакна или други растителни влакна като суровина, а лепилото се използва за направата на изкуствена дъска.

Описание

Модел LM-117
Тип кабинет

Висококачествени ламинирани кухненски шкафове

Панел на вратите 22 мм MDF панел Formica ламиниран панел за врати (панел за врата HPL)
Кутия 16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 18 мм / 22 мм 45-градусов панел за рязане на врати.
Шев на ръба на вратата Същото като повърхността на панела на вратите.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект кухненски шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента.
Производствено време 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Ние предлагаме всички кабинети & хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Различните цветове на кухненските шкафове

Бяло кухненско шкафче: Бялото е безкраен цвят, чист и чист. Бялото кухненско шкафче е сбито, елегантно и хигиенично, особено подходящо за тези, които се наслаждават на тих и чист живот. Бялото може да съвпадне с всеки друг оттенък и да създаде различни ефекти. Тя е в хармония с черно, давайки на хората ниско и спокойно усещане, тихо и меко.

Червени кухненски шкафове: Ярко червеният цвят се използва в кухненските шкафове, за да покаже любовта на хората към живота. Тя е особено подходяща за новородени двойки, пълни с празнични чувства и слайдове и изразява различна личност и жизненост. В допълнение, червено и бяло съвпадение кухненски шкафове, чрез мека бяла разредете червените ярки и монотонни, добави богат смисъл в кухнята и повишаване на апетита.

Жълти кухненски шкафове: Топлите жълти кухненски шкафове са чисти, елегантни и много топло, добавя топлина към кухненското пространство и подчертават хармонията. В допълнение цветната система може да бъде съчетана и с някои цветни системи като синьо и зелено, за да се постигнат различни ефекти.

Кухненски шкафове от естествен дървен материал: Кухненските шкафове от естествена дървесина имат естествена атмосфера, оцветяването на дървените трупи добавя простота към кухнята, елегантен темперамент, улеснява визуалната умора на хората, особено подходящ за възрастни хора, за да подчертае стабилната личност. Цветната система съвпада със светло синьо и тъмнозелено и може да покаже топлина.

Зелени кухненски шкафове: Естествената зелена система е свежа и светла. Той от време на време отразява естествения пейзаж. Когато сте в такава кухня, хората могат да изхвърлят всички неприятности и да се хранят в мир. Светло зелено със светло синьо, кухнята има различна жизненост и жизненост.

Сини кухненски шкафове: Кухненските шкафове от този цвят са светли, чисти и чисти, особено слабите сини кухненски шкафове, напомнящи за вкуса на морето, мистериозни, тихи, далеч от шума и суетата навън, потъвайки и наслаждавайки се на вкусна храна. Кухненските шкафове от този цвят съвпадат с жълтото, по-видно в светлината на фона, стабилно и топло; заедно с оранжево червено, могат да добавят жизненост.Hot Tags: високо качество ламинат кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване