info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф с лаково покритие

Кухненски шкаф с лаково покритие

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Боядисаните панели на вратите имат предимствата на ярки цветове, добро покритие на повърхността, лесно почистване, защита на околната среда, устойчивост на влага и добра производителност. Печене на боя врата на кухненски шкафове многофункционални борда като субстрат, на гърба на алуминиев фурнир, процесът на изработка е сложен, цикъл на обработка е по - дълъг, цената е сравнително висока. Paint е разделена на пиано боя и метал (кола) боя две, метал боя е по-добре от пиано боя.


kitchen cabinets


Стъпки за монтаж на кухненски шкаф


Гнезда (височина е височината на долния изход на гнездото)

(1) Височината на резервния контакт на масата е 1100.

(2) Височината на гнездото 700 на фурната се поставя в средна позиция зад печката; гнездото на фурната трябва да бъде маркирано с 16A, 4 квадратни линии.

(3) За уреди с мощност над 2000 W, съответните изходи трябва да бъдат маркирани с 16A и 4 квадратни линии.

(4) Резервните гнезда трябва да бъдат запазени в кухненски шкафове за мивка, височина 600. Ако конфигурирате трошачка без превключвател на въздуха, трябва да оставите контролен ключ на стената.

(5) Дезинфекция на кухненския шкаф с височина 600, поставена в средата зад кухненския шкаф за дезинфекция.

(6) Вносните газови печки и някои домашно приготвени газови печки изискват изходи за редове. Височината се настройва според оборудването под газовата печка. Ако кухненският шкаф е чекмедже или височината на фурната е 700, височината на кухненския шкаф на вратата или дезинфекциращият кухненски шкаф е 600. Ако е домино печка, всяка част от печката трябва да бъде подредена в гнездо.

(7) Височината на гнездото на микровълновата фурна на висящия кухненски шкаф е 100 на горния панел на микровълновата фурна, а височината на гнездото на 1380 в долния кухненски шкаф на висящия кухненски шкаф е основно 1900.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: u-образен лаков кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване