info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Обикновен дизайн Лаков кухненски шкаф

Обикновен дизайн Лаков кухненски шкаф

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Боядисаните панели на вратите имат предимствата на ярки цветове, добро покритие на повърхността, лесно почистване, защита на околната среда, устойчивост на влага и добра производителност. Печене на боя врата на кухненски шкафове многофункционални борда като субстрат, на гърба на алуминиев фурнир, процесът на изработка е сложен, цикъл на обработка е по - дълъг, цената е сравнително висока. Paint е разделена на пиано боя и метал (кола) боя две, метал боя е по-добре от пиано боя.


kitchen cabinets


Изборът на кухненски шкафове мивка


Когато решите да закупите кухненски шкафове, мивката внимателно ще наблюдава устройството за вода, което е много важно аксесоари за мивка. Устройството за отстраняване на водата улеснява дренирането и намалява изтичането на вода, което води до мухъл. Устройството за отстраняване на вода е предпочитано за издръжливост. Въпреки че може да е скъпо, той е ключов аксесоар за подобряване на експлоатационния живот на водния резервоар.

Когато трябва да се избере кухненски шкафове, мивка, за да се определи инсталацията на мивката и шкафове, според различни инсталационни методи, за да се избере разумен размер на мивката, за да се избегне връзка не е достатъчно близо.

Когато избора на кухненски шкафове мивка може да се наблюдава чрез външния вид на мивката заварка равномерно, и повърхността на мивката след матово лечение на добро качество.

Мивката на кухненските шкафове с голям обем на мивката е по-практична, но избора на дълбочина от около 20 см ефективно ще предотврати пръски от пръски.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: прост дизайн лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване