info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Шейкър стил лак Кухненски шкаф

Шейкър стил лак Кухненски шкаф

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Боядисаните панели на вратите имат предимствата на ярки цветове, добро покритие на повърхността, лесно почистване, защита на околната среда, устойчивост на влага и добра производителност. Печене на боя врата на кухненски шкафове многофункционални борда като субстрат, на гърба на алуминиев фурнир, процесът на изработка е сложен, цикъл на обработка е по - дълъг, цената е сравнително висока. Paint е разделена на пиано боя и метал (кола) боя две, метал боя е по-добре от пиано боя.


kitchen cabinets


Стъпки за монтаж на кухненски шкаф


Горно и долно разположение на водата

(1) Sheung Shui ъгъл клапан: намира се в мивката кухненски шкаф центрирано, гореща и студена вода ъгъл разстояние 150, височина 600.

(2) Канализационен тръбопровод: Отводняването на подземните води е в средата на клапан за ъгъл на топла и студена вода. Отводняването на стената изисква изходният тръбопровод да не надвишава 300 на височина и да бъде вграден в стената, доколкото е възможно.

(3) Съдомиялни машини, перални машини и др. Горната и долната вода и гнездата са запазени в кухненския шкаф на мивката. Позицията е 150 близо до страничния панел на страната на кухненския шкаф на оборудването, а височината е същата като мивката вода. Тръбите трябва да преминават през устройството, когато са поставени.

(4) Хладилникът с функция за образуване на лед трябва да постави изход за вода близо до хладилника с височина 600.

(5) Водата се поставя в кухненския шкаф за мивка на Nakajima, на 200 метра от задния кухненски шкаф на кухненския шкаф на мивката.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: шейкър стил лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване