info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Пасторален стил лак Кухненски шкаф

Пасторален стил лак Кухненски шкаф

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Според различните слоеве боя на повърхността, тя е разделена на обикновена боя, пиано боя, темперирана боя и така нататък. Повърхностната яркост и здравина на обикновената боя не е толкова добра, колкото боя за пиано, а боята с пиано не е толкова добра, колкото и темперираната боя. Лакираната дъска се характеризира с ярък и лесен стил, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчива функция, силна противозамърсяваща способност и лесно почистване. Тъй като е компютъризирана боя, изборът на цвят не е ограничен, т.е. можете да изберете един или повече цветове, които виждате като цвят на вратата.


kitchen cabinets


Различни стилове на кухненски шкафове


Добавете в кухнята стилна неръждаема стомана

Нищо не е по-модерно и модерно от неръждаема стомана. Повечето собственици на жилища избират да използват уреди от неръждаема стомана, дори и в селски кухни. За да модернизираме напълно тази тенденция, опитайте да добавите стоманени кухненски шкафове.

Когато имате врати от кухненски шкаф от неръждаема стомана, вашата кухня ще бъде модерно и модерно място. В допълнение към висок клас поглед, кухненски шкафове от неръждаема стомана също имат някои възходи и падения. Долната част е очевидна, възможността за пръстови отпечатъци и драскотини. Въпреки това, някои изделия от неръждаема стомана твърдят, че са много устойчиви на тези неприятности.

Предимствата на тези стоманени кухненски шкафове са огромни. Някои от основните предимства са: околната среда (използвайки стомана вместо дърво), лесна за почистване, изключително хигиенична (поради което са започнали в кухнята) и трайна (с изключение на потенциалните драскотини). Ако твърдият кухненски шкаф от неръждаема стомана е извън вашия ценови диапазон, кухненският шкаф може да избере да постави стомана отгоре. Така или иначе, неръждаема стомана може да бъде чудесен избор за вашата модерна кухня.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: пасторален стил лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване