info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Боядисване Лак за кухня Кухненско обзавеждане

Боядисване Лак за кухня Кухненско обзавеждане

Шкафовете за бяла боя са елегантни, прости и лесни за съвпадение с други цветове на кухненски уреди и стени, което прави кухнята ви стилна, бяла и свежа с нов вид и чист, ярък.

Описание

Спецификация:


Боядисване Лак Кухненски шкаф-LQK 004


лаков кухненски шкаф


ЧЗВ


кухненските шкафове са мястото за приготвяне на храна, а кухненските шкафове се използват по-често и се използват всеки ден. Така че всеки компонент в кухненския шкаф трябва да бъде закупен много добре.

 

За да има по-добро настроение, е необходимо да се вземат предвид и нейните външни фактори, красиви кухненски шкафове и строителни материали, за да се направи процесът на готвене по-приятен.

 

Основата на вратата на кухненския шкаф е основно направена от MDF. Гърбът му е меламин, а повърхността му се пече при висока температура от шест боядисани с боя спрей (три дъна, две страни, една светлина).

 

Тъй като процесът на изработка на вратата на кухненския шкаф е много сложен и времето за обработка е дълго, цената му ще бъде сравнително висока.

 

Панелът на вратата на кухненския шкаф е боядисан панел на вратата, след като е пръскан и след това изпратен в сушилната за отопление и сушене.

 

Цветът на вратата на кухненския шкаф има силно визуално въздействие, а повърхността на вратата на кухненския шкаф е хубава, дори и да е замърсена, по-лесно се почиства.

 
 


Hot Tags: Боядисване лак кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване