info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Боядисване на две кухненски шкафове

Боядисване на две кухненски шкафове

Шкафовете за бяла боя са елегантни, прости и лесни за съвпадение с други цветове на кухненски уреди и стени, което прави кухнята ви стилна, бяла и свежа с нов вид и чист, ярък.

Описание

Спецификация:


Боядисване на две кухненски шкафове-LQK 006


лаков кухненски шкаф


ЧЗВ


Познавате ли предимствата на кухненските шкафове с лакови врати?

 

1. Повърхността на вратата на кухненския шкаф е гладка, особено боядисана с висок гланц.

 

2. Кухненският шкаф е пълен с боя филм, пълен с цвят и атрактивен.

 

3. Вратите за кухненски шкафове са екологично чисти и здрави. Той съдържа по-малко летливи вещества като бензол и се втвърдява чрез ултравиолетова светлина, за да образува плътно втвърден филм, който намалява отделянето на субстратния газ.

 

4. Вратите на кухненския шкаф не избледняват, а експериментът за сравнение доказва, че вратата на кухненския шкаф има по-добри физически и химически свойства, отколкото традиционните плочи.

 

5. Вратата на кухненския шкаф е устойчива на надраскване, високата твърдост е по-полирана и по-ярка, и не се деформира при стайна температура за дълго време.

 

6. Кухнята шкаф боя врати е устойчив на киселини и алкални корозия, може да устои на кръщението на различни киселинно-дезинфектанти, и обещания за извършване на здравето.Hot Tags: боя две кухненски шкафове пакет, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване