info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Модерни кухненски шкафове

Модерни кухненски шкафове

Лакираните кухненски шкафове имат силно визуално въздействие и неговата водоустойчива собственост е отлична. Лакираните кухненски шкафове имат силна противозамърсяваща способност и лесни за почистване.

Описание

Спецификация:


Вратата на кухненските шкафове за лак в момента е най-широко използваната врата. Субстратът на лаковата плоскост е плоскост за плътност, а повърхността се пече при висока температура през шест боя за впръскване (три дъно, две страни, една светлина). "Печенето", което понастоящем се използва за шкафове, илюстрира само един процес, а именно обработката на панелите на вратата на основата след боядисване чрез затопляне и сушене в сушилня.


imageКак да изберем цвета на кухненския шкаф?


1, червен кухненски шкаф

Избирайки червен цвят, който не е много тежък, но не и непретенциозен, цветът е подходящ за някои млади хора, които обичат червеното. Не само модната атмосфера, но и вкусът.

2, дива роза червен кухненски шкаф

Дизайнерският панел на вратата Wild rose red, с бели плотове, добавя стилна жизненост и напрежение към кухнята, само за да се избегне триене с твърди предмети, за да се избегне повреда на плота; избягвайте контакт с горещи предмети за дълго време, за да избегнете повреда на плота.

3, сребърен и бял кухненски шкаф

Комбинацията от сребро и бяло ще бъде много чиста и елегантна. Ако смесите ярки цветове, големи бели и украсени цветове, то е подходящо за оживени млади хора. Кухненските шкафове от сребро и бяло са прости, елегантни и чисти и са най-добрият избор за тези, които обичат чистотата и тишината.

4, светложълт кухненски шкаф

Бледо жълтото свети със слънчев вкус, подчертавайки индивидуалността, необуздан, страстен и ослепително доставящ огромна енергия. Светло жълто може да се комбинира с разнообразие от цветове за постигане на задоволителен ефект. Ярката кайсия също може да създаде младо и необуздано настроение. Сладкият портокал е добър избор за младите хора, които са изложени на техните личности.

5, син кухненски шкаф

Синьото е свежо и елегантно, богато на декоративни вкусове. Той е особено подходящ за работници, които работят упорито, така че душата на храма да бъде пренесена тихо.

6, зелен кухненски шкаф

Зеленото е релаксиращ, приятен цвят. Зелената е темата, която никога няма да се използва завинаги и никога няма да накара хората да се отегчат, защото всяка промяна в нея съответства на впечатлението, което природата дава на хората, а зеленият цвят е подходящ за всички, които го обичат.Hot Tags: модерни лакови кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване