info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Метален лак Кухненски шкаф

Метален лак Кухненски шкаф

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Според различните слоеве боя на повърхността, тя е разделена на обикновена боя, пиано боя, темперирана боя и така нататък. Повърхностната яркост и здравина на обикновената боя не е толкова добра, колкото боя за пиано, а боята с пиано не е толкова добра, колкото и темперираната боя. Лакираната дъска се характеризира с ярък и лесен стил, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчива функция, силна противозамърсяваща способност и лесно почистване. Тъй като е компютъризирана боя, изборът на цвят не е ограничен, т.е. можете да изберете един или повече цветове, които виждате като цвят на вратата.


kitchen cabinets


Различни стилове на кухненски шкафове


Плаващите рафтове могат да заменят кухненските кухненски шкафове

Олицетворението на модерния дизайн е чиста линия. Вместо това, има ли по-добър начин да се постигне чист, отворен план, вместо да се отменят кухненските шкафове и да се инсталират плаващи рафтове?

Плаващата полица добавя права линия, която перфектно съответства на всеки модерен или модерен декор. Повечето собственици на жилища избират този стил на горен кухненски шкаф и след това имат затворени врати за кухненски шкаф за долната половина на кухнята. Това позволява съхраняването на всички тези грозни уреди и апарати.

Някои дървени плаващи рафтове в комбинация със стъклопакет или лъскава тухла backsplash на метрото ще направят кухнята ви дразнеща за спиращите дъха! Единственият недостатък на плаващите рафтове е липсата на скрито пространство за съхранение.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: метален лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване