info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кухненски шкафове с два пакета MDF

Кухненски кухненски шкафове с два пакета MDF

Глантът, твърдостта и други параметри на вратата за боя са също по-високи от другите панели на вратите, а водоустойчивостта е добра, което също е важен фактор за нейната издръжливост и лесна грижа.

Описание

Спецификация:

Модел LQ-139
Тип кабинет Малки кухненски шкафове MDF Two Pack
Панел на вратите 22 мм / 18 мм MDF борд свободен дръжка дизайн боя (lacuqer / два опаковка) покритие;
Всички панели на вратата използват 45 ръбове, за да се изтеглят.
Всеки цвят на боята може да бъде на разположение.
Кутия 16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 18 мм / 22 мм 45-градусов панел за рязане на врати.
Шев на ръба на вратата Същото като повърхността на панела на вратите.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект кухненски шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента.
Производствено време 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Ние предлагаме всички кабинети & хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Трите капани за избор на кухненски шкафове

Кухнята е много важна част. Ако случайно направите нещо нередно, много вероятно е редица проблеми да бъдат включени в процеса на по-нататъшно използване, което ще направи нашия ежедневен живот по-сложен. За да избегнете тези проблеми, предлагаме, когато декорирате кухнята, можете да обърнете внимание на малкото капани в процеса на обновяване на бебешката кухня. Ако можете успешно да избегнете тези капани, тогава може да ни накарате в по-късните провинции. Има много проблеми.

Първият капан е материалът на капан за кухненски шкафове . Днес, за да търсят лична изгода, много производители ще намалят ъглите и ще намалят разпределението в производствения процес. В този случай трябва да има проблеми с качеството в процеса на използване на този продукт. Този проблем с качеството, повечето от които ще ни въздейства, ежедневието, е много неудобство в нашето ежедневие, толкова по-сериозно, може да е трудно да се спазват екологичните стандарти, ако е трудно да се спазват екологичните стандарти. на вредните газове по време на процеса на използване. Тези вредни газове постепенно ще корозират тялото ни по време на ежедневния живот, причинявайки непоправими щети на тялото ви. В кухнята, независимо дали купуваме кухненски шкафове или някои други аксесоари, не трябва да избираме нискокачествени продукти поради евтините, така че това несъмнено е много голяма вреда за нас.

Втората капан е за хардуерни аксесоари за капани на кухненския шкаф , хардуерните аксесоари, в кухнята всъщност е много често срещана хардуерна аксесоари за кухненски шкафове , повечето от които ще бъдат железен продукт, а след това, ако изберете някои от по-ниските хардуерни аксесоари на кухнята шкафове , въпреки че се казва, че повърхността му е отгоре, но също така е доста бляскава, но тъй като количеството вода, което обикновено се използва в кухнята, всъщност е повече, тогава след дълго време това неизбежно ще окаже въздействие върху външната повърхност , причинявайки ръжда, така че отнема много време. Ако не можем да го използваме отново, по-добре е да купувате добро качество, когато го купите в началото.

Третият капан е за капана на процеса на проектиране на кухненските шкафове . В процеса на използване на кухненския шкаф е много вероятно да има някои явления като разширяването и деформацията на панела на вратата. Тези причини се дължат основно на процеса на непълен уплътняване на ръбовете. След една или две години употреба, това ще доведе до разширяване на панела на вратите. Ето защо, всеки трябва да обърне внимание на своя край печат дизайн по време на декорация на кухненския кухненски шкаф . Ако уплътнението на краищата е добре, то тези кухненски шкафове могат да се използват за по-дълъг период от време, а плочите вътре не са лесно влажни, а при нас няма разширение или дъската е изгнила.Hot Tags: mdf два пакета кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване