info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
MDF Лак за кухненски шкафове

MDF Лак за кухненски шкафове

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Според различните слоеве боя на повърхността, тя е разделена на обикновена боя, пиано боя, темперирана боя и така нататък. Повърхностната яркост и здравина на обикновената боя не е толкова добра, колкото боя за пиано, а боята с пиано не е толкова добра, колкото и темперираната боя. Лакираната дъска се характеризира с ярък и лесен стил, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчива функция, силна анти-замърсяване и лесно почистване. Тъй като е компютъризирана боя, изборът на цвят не е ограничен, т.е. можете да изберете един или повече цветове, които виждате като цвят на вратата.


imageТип кухненски шкаф


Преди да изберете кухненски шкаф, не забравяйте да разберете оформлението и площта на кухнята на вашия дом. Ако просто го купите, защото ви харесва, ще съжалявате, когато го инсталирате. Това не е размерът не е подходящ, или цялостното оформление не съвпада, това е по-неудобно!

Общата кухня не е отворена, еднолинейният тип е L-образен дизайн, така че е различен при избора на кухненски шкаф. Например, отворената кухня, цялостният вид е по-просторен, така че цветът на кухненския шкаф е най-добре да се обедини с цялостното подобрение на дома!

На второ място, за да се създаде добър ефект на разделяне, можете да съпоставите лентата на разделителната линия, която може ефективно да раздели и увеличи пространството за съхранение. Еднолинейната кухня, кухненските шкафове също могат да изберат дизайн с една линия, по-гладка и удобна!

Тъй като L-образната кухня има ъглов дизайн, тя може да се възползва напълно от ъгъла, за да постигне вид. Можете да се възползвате напълно от вертикалното пространство на стената и да съчетаете по-дълъг кухненски шкаф, за да подобрите практичността на кухнята!Hot Tags: mdf лак кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване