info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Двуслоен кухненски шкаф от MDF

Двуслоен кухненски шкаф от MDF

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Боядисаните панели на вратите имат предимствата на ярки цветове, добро покритие на повърхността, лесно почистване, защита на околната среда, устойчивост на влага и добра производителност. Печене на боя врата на кухненски шкафове многофункционални борда като субстрат, на гърба на алуминиев фурнир, процесът на изработка е сложен, цикъл на обработка е по - дълго, цената е сравнително висока. Paint е разделена на пиано боя и метал (кола) боя две, метал боя е по-добре от пиано боя.


image


Изборът на кухненски шкафове мивка


Мивката е от съществено значение за ежедневна употреба в кухнята. Използва се също при много висока честота и е мястото с най-много контакт с влагата, особено през влажния сезон, когато е най-предразположен към бактерии.

Понастоящем повечето домакинства използват кухненски шкафове от неръждаема стомана. Повърхността на мивките на кухненския шкаф обикновено се третира с различни техники, като мерсеризиране, което ги прави по-красиви и издръжливи. Но дори и да е изработена от отлична неръждаема стомана, ние също трябва да я използваме в процеса на употреба. Направете добра работа по почистване и почистване.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: mdf борда две кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване