info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Matt White Две кухненски шкафове

Matt White Две кухненски шкафове

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Според различните слоеве боя на повърхността, тя е разделена на обикновена боя, пиано боя, темперирана боя и така нататък. Повърхностната яркост и здравина на обикновената боя не е толкова добра, колкото боя за пиано, а боята с пиано не е толкова добра, колкото и темперираната боя. Лакираната дъска се характеризира с ярък и лесен стил, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчива функция, силна анти-замърсяване и лесно почистване. Тъй като е компютъризирана боя, изборът на цвят не е ограничен, т.е. можете да изберете един или повече цветове, които виждате като цвят на вратата.


image


Поддържането на плота


Първо, плота често се съхранява сух. Плота за ламиниране и плота HPL избягват дълготрайното накисване и предотвратяват деформацията на плота. Специално избягвайки избелването и инкрустанта, цветът на плота от ламинат и плота HPL стават плитки и се отразяват на плота от ламинат и плота на HPL.

Второ, не позволявайте на прекомерно тегло или остри предмети да ударят директно плота. Уредите с по-голямо или наднормено тегло не могат да се поставят върху плота за дълго време. Също така, не използвайте топла вода веднага след изплакване на студена вода.

Трето, поради различни причини, има повече драскотини на плота, или защото времето за използване е по-дълго (1 до 2 години). Плота може да бъде професионално обработен от професионални техници.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: матово бяло две кухненски шкафове кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване