info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Мат лак кухненски шкафове

Мат лак кухненски шкафове

Основата на кухненския шкаф на панела на вратичката е MDF, а повърхността му се пече при висока температура от шест боядисани с пръскане вносни бои.

Описание

Спецификация:


Вратата на кухненските шкафове за лак в момента е най-широко използваната врата. Субстратът на лаковата плоскост е плоскост за плътност, а повърхността се пече при висока температура през шест боя за впръскване (три дъно, две страни, една светлина). "Печенето", което понастоящем се използва за шкафове, илюстрира само един процес, а именно обработката на панелите на вратата на основата след боядисване чрез затопляне и сушене в сушилня.


imageL-образен дизайн на кухненски шкаф

За малките помещения по-голямата част от кухненското пространство не е достатъчно просторна, така че дизайнът трябва да бъде запазен за съхранение, дейности и използване на пространството, а кухненският шкаф в L-образна форма е най-подходящ за малък кухненски дизайн. те заедно L-образен кухненски шкаф дизайн, така че пространството у дома вече не се губи!

Повечето от малките кухни са дълги ленти и имат тясна ширина. Следователно, след като кухненските шкафове са направени, пространството за дейности е сравнително малко, а L-оформените кухненски шкафове са по-подходящи.

Мивката и плочата за готвене са разделени, а L-образната дълга страна също може да остави достатъчно място за работа. Въпреки, че пространството за дейности не е голямо, все още има място за един човек да ходи.

Разбира се, квадратната кухня може да бъде оформена като L-образен кухненски шкаф, така че пространството за дейности ще бъде повече, обикновено двойката може да готви заедно, много топло.

Кухненските шкафове с форма на L обикновено поставят мивката или плота за готвене в късата позиция, а след това оставят пространството между мивката и плота за готвене, така че дизайнът е по-подходящ за нормалната кухня.


Hot Tags: кухненски шкафове с матов лак, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване