info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
L-образен лаков кухненски шкаф

L-образен лаков кухненски шкаф

През последните години лакираните кухненски шкафове са ярко оцветени и нямат запечатващи ръбове. Paint е разделена на пиано боя и метал (кола) боя две, метал боя е по-добре от пиано боя.

Описание

Спецификация:


През последните години лакираните кухненски шкафове са ярко оцветени и нямат запечатващи ръбове. Paint е разделена на пиано боя и метална боя, металик боя е по-добре от пиано боя.


image


Мивки за кухненски шкафове

В кухнята водата е много високочестотен обект. Много е важно за всяко семейство да изберат красива, практична, добре функционираща и напълно функционална мивка, така че мивката се счита за сърцето на кухнята.

Повечето от общите басейни са от неръждаема стомана, изкуствен камък, керамика, каменни изделия, в зависимост от предпочитанията на собственика и общия стил на кухнята. Ако стилът на кухнята е по-модерен и авангард, по-подходящо е да се използват басейни от неръждаема стомана. Този избор не е само защото метална текстура на неръждаема стомана е съвсем модерна, но по - важното е, че неръждаемата стомана е лесна за почистване, леки, и също така има предимствата на устойчивост на корозия, висока температура, устойчивост на влага, и т.н., в съответствие с качеството на живот на съвременните хора.Hot Tags: l-образна лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване