info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Зелени кутии за кухня с два пакета

Зелени кутии за кухня с два пакета

Екстериорът на лаковата дъска е полиран, външността на светлината е много висока, а огледалният ефект също е много добър. Контрастът на лакирания кухненски шкаф, направен от такава плоча, е ярък и пълен с екстравагантност, което носи много лек визуален ефект.

Описание

Спецификация:

Модел LQ-134
Тип кабинет Зелени кутии за кухня с два пакета
Панел на вратите 22 мм / 18 мм MDF борд свободен дръжка дизайн боя (lacuqer / два опаковка) покритие;
Всички панели на вратата използват 45 ръбове, за да се изтеглят.
Всеки цвят на боята може да бъде на разположение.
Кутия 16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 18 мм / 22 мм 45-градусов панел за рязане на врати.
Шев на ръба на вратата Същото като повърхността на панела на вратите.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект кухненски шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента.
Производствено време 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Ние предлагаме всички кабинети & хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Принципи за дизайн на кухненски шкафове

Целта на дизайна на кухненските шкафове е да служи на хората. Целта е да се използват постиженията и естетиката на съвременната наука и технология, за да се създаде специален продукт, от който се нуждаят хората в живота, труда и социалните дейности. Като промишлен продукт и стока кухненското обзавеждане трябва да следва естетическата функция на средата, която отговаря на нуждите на непрекъснатото развитие на работните методи и начин на живот от страна на хората. Дизайнът на самообучението му следва следните принципи.

1. Принципът на практичност:

Дизайнът на кухненския шкаф се основава на практичност и разумност. Реализацията на практичност трябва да осигури достатъчно пространство за работа. В кухнята трябва да има миене и рязане на храни, рафтове и места за варене на храна и трябва да има места за съхраняване на прибори за готвене и подправки, за да се осигури основно работно пространство. В същото време трябва да има достатъчно място за съхранение. Като цяло кухнята използва модулни кухненски шкафове, за да използва рационално цялото пространство за съхранение на предмети. Най-важното е, че трябва да има достатъчно пространство за дейности, разумно пространствено оформление и използването на "триъгълни" дизайнерски отношения, за да се приспособи най-подходящото разстояние, за да се спести време и работна сила.

2. Икономически принципи:

Икономически, както подсказва и името, се отнася до дизайна на мебели за кухненски шкафове, подходящи за цената, подходяща за покупателната способност на хората. За да се постигнат изискванията за ниска цена и високо качество, проектираните кухненски шкафове, освен че са подходящи за механизация и автоматично производство, трябва да се използват рационално. Под предпоставката за удовлетворяване на силата и естетиката се опитваме да оптимизираме спецификациите и размерите на мебелите в кухненския шкаф. Програми и други средства за пестене на материали и намаляване на разходите.

3. Технологичен принцип:

Дизайнът на мебелите от кухненски шкафове трябва да бъде изработка, така че да е лесно да се избегнат усложнения, т.е. тялото е просто и структурата е проста. Разумният дизайн улеснява професионализацията, стандартизацията, сериализацията и индустриализацията на мебели от кухненски шкафове през целия производствен процес.

4. Ергономични принципи:

Принципът на ергономията е да се използват принципите на ергономията на човека, които да ръководят дизайна на кухненските шкафове. При определяне на цвета на човешкото тяло и кухненския шкаф мебели и мебели, то трябва да се извършва в зависимост от размера на човешкото тяло, криволинейността и различните физиологични характеристики на човека и да се извършват различни обработки в зависимост от естеството на функцията на използване. Крайната цел е да се избегнат умора, аварии, стрес, екологични щети и различни материални загуби, причинени от неправилен дизайн.

5. Цялостен принцип на концепцията:

Изчерпателни идеи, т.е. прилагане на разнообразни принципи на мислене и методи за зачеване. Кухненските мебели са комплекс от физически и умствени функции. Не може просто да се използва едно правило, за да се справят с кухненския шкаф мебели, което е, съставът на правилата на формата. Законите на множество начини на мислене, когато се занимават с формата на кухненски шкафове не само отговарят на законите на изкуството моделиране и наука и технологии, но също така вземат предвид стила и характеристиките на стил, както и материали, структури , оборудване и техники за обработка, както и ефективността и икономичността на производството. изгода. Ето защо, въпросите на дизайнерските елементи, като например формата и функцията на кухненския шкаф, трябва да следват принципа на изчерпателен дизайн.

Hot Tags: зелени две пакети кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване