info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Гланц лаков кухненски шкаф

Гланц лаков кухненски шкаф

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Боядисаните панели на вратите имат предимствата на ярки цветове, добро покритие на повърхността, лесно почистване, защита на околната среда, устойчивост на влага и добра производителност. Печене на боя врата на кухненски шкафове многофункционални борда като субстрат, на гърба на алуминиев фурнир, процесът на изработка е сложен, цикъл на обработка е по - дълъг, цената е сравнително висока. Paint е разделена на пиано боя и метал (кола) боя две, метал боя е по-добре от пиано боя.


kitchen cabinets


Указания за употреба на кухненски шкафове

Плотове за изкуствен камък

1. Не поставяйте високотемпературни обекти директно върху плочите от изкуствен камък. Използвайте топлоизолационна подложка, за да предотвратите повреждането на плочите от изкуствен камък от изгаряне.

2. Не работете директно върху плотове от изкуствен камък. Използвайте дъски за рязане, за да избегнете надраскване или оставяне на следи от изкуствени каменни плотове.

3. Не оставяйте вода да остане на плотове за изкуствен камък дълго време. Дръжте го на сухо, колкото е възможно, за да избегнете водни знаци на плотове от изкуствен камък.

4. Не позволявайте химикалите да влизат в контакт с плотове от изкуствен камък, за да се избегне обезцветяване на плотове от изкуствен камък.

5, не удряйте или стойте върху плочите от изкуствен камък, за да не счупите плочите от изкуствен камък.
high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: гланц лак кухня шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване