info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф със свободна дръжка

Кухненски шкаф със свободна дръжка

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Според различните слоеве боя на повърхността, тя е разделена на обикновена боя, пиано боя, темперирана боя и така нататък. Повърхностната яркост и здравина на обикновената боя не е толкова добра, колкото боя за пиано, а боята с пиано не е толкова добра, колкото и темперираната боя. Лакираната дъска се характеризира с ярък и лесен стил, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчива функция, силна противозамърсяваща способност и лесно почистване. Тъй като е компютъризирана боя, изборът на цвят не е ограничен, т.е. можете да изберете един или повече цветове, които виждате като цвят на вратата.


kitchen cabinets


Кухненски шкафове Проектиране Съображения за оформление


1. Комплект качулки и печки не трябва да са близо до страничната стена, за да се избегне ръба на пота и други стени.

2. Страната на кухненския шкаф към стената трябва да има предвид издатината на вратата, за да се избегне отварянето и затварянето на вратата, чекмеджето и кошницата.

3, трябва да има достатъчно пространство между мивката и печката, повече от 800 е подходящо, но не трябва да е твърде далеч, така че операцията да се движи напред и назад. Разбира се, това зависи от конкретната пространствена ситуация.

4, трябва да се обърне внимание на разумна конфигурация на аксесоари, въпреки че разнообразие на кухненски шкафове, но за всеки кухненски принадлежности са различни, може да се използва, функционални и силни.

5. Съединението на ъгъла на плота трябва да има разумна площ, за да се избегне въздействието на силата.

6, обърнете внимание на запазената позиция на гнездото, контакта между плота и кухненския шкаф трябва да бъде далеч от позицията на мивката, гнездото на хладилника за предпочитане е разположен отстрани на стената или от горната страна , както и кухнята съкровище. Микровълнова печка. Абсорбатор. Дезинфекционни кухненски шкафове, фурни и др.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: безплатен дръжка лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване