info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски лагери за лакиране с безплатна дръжка

Кухненски лагери за лакиране с безплатна дръжка

Табелката за боя се отличава с ярък цвят и лека форма, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчивост, силна анти-замърсяваща способност и лесно почистване.

Описание

Спецификация:

Модел LQ-125
Тип кабинет Кухненски лагери за лакиране с безплатна дръжка
Панел на вратите 22 мм / 18 мм MDF борд свободен дръжка дизайн боя (lacuqer / два опаковка) покритие;
Всички панели на вратата използват 45 ръбове, за да се изтеглят.
Всеки цвят на боята може да бъде на разположение.
Кутия 16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 18 мм / 22 мм 45-градусов панел за рязане на врати.
Шев на ръба на вратата Същото като повърхността на панела на вратите.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект кухненски шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента.
Производствено време 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Ние предлагаме всички кабинети & хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Т тенденцията за развитие на кухненския кабинет

Тенденция 1: Зелените ще станат основната тема

През последните две години опазването на околната среда винаги е било гореща тема в областта на декорацията. Днешните потребители все повече искат опазване на околната среда, когато купуват продукти за кухненски шкафове. Те не само ще разберат подробно съдържанието на формалдехид в продукта, но и ще дадат приоритет на онези продукти, които са сертифицирани като "зелени". Може да се каже, че концепцията за опазване на околната среда е дълбоко вкоренена в съзнанието на хората и обикновените потребители все повече осъзнават значението на опазването на околната среда в кухненските шкафове. Важно съдържание, което клиентите по принцип разбира, е екологичното представяне на продукта и дори някои хора го считат за първият елемент от това дали да закупи продукта.

Тенденция 2: Нарастващо търсене на поръчкови шкафове

Днес, след 80-те, тя постепенно се превръща в основна сила за закупуване на домашни кухненски шкафове, а тяхната потребителска психология също се превръща във важен фактор, който влияе на общите пазарни тенденции. 80 е преследването на персонализирано поколение живот, особено когато те се сблъскват с декорация на кухнята, смесват и сражават стил, моден стил, алтернативна декорация, всичко не може да бъде по-малко. След 80-те години потребителските групи за декорация на дома имат изобилие от креативност и въображение, имат уникална оценка и разбиране за изкуството и се надяват да овладеят и ръководят собствени програми за домашен дизайн, поради което персонализираните нужди трябва да са една от ключовите думи. По тази причина много марки предлагат персонализирани и персонализирани бизнес кабинети. Материалите, размерите и стиловете могат да бъдат произведени според нуждите на клиента.

Тенденция 3: разпознаването на марката продължава да се увеличава

С непрекъснатото подобряване на жизнения стандарт на хората, когато потребителите купуват продукти от кухненски шкафове, разглежданите фактори не само се ограничават до цената и качеството, но също така разглеждат добавената стойност на марката на продукта. С други думи, осведомеността на потребителите за марката се увеличава от ден на ден. Шкафът не е само дневни потребности, но също така отразява качеството на живот на човека и конотация. Ето защо все повече и повече потребители започват да обичат марковите продукти. Освен функционалната стойност на продуктите, тяхната културна стойност и дори стойността на колекциите им постепенно стават все по-популярни.

Тенденция 4: Интеграцията на кухненските уреди се приближава

Все повече и повече клиенти вече избират кухненски уреди, докато купуват шкафове. Еднократно пазаруване за цялата кухня е широко признато от много потребители. Интегрирането на кухненските уреди ще бъде необратима индустриална тенденция. Тъй като потребителите изискват по-високо и по-високо качество на живот, продуктите за кухня и електрическа интеграция ще бъдат обичани от потребителите.Hot Tags: свободно дръжка лак кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване