info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф без рамка без рамка

Кухненски шкаф без рамка без рамка

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Според различните слоеве боя на повърхността, тя е разделена на обикновена боя, пиано боя, темперирана боя и така нататък. Повърхностната яркост и здравина на обикновената боя не е толкова добра, колкото боя за пиано, а боята с пиано не е толкова добра, колкото и темперираната боя. Лакираната дъска се характеризира с ярък и лесен стил, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчива функция, силна противозамърсяваща способност и лесно почистване. Тъй като е компютъризирана боя, изборът на цвят не е ограничен, т.е. можете да изберете един или повече цветове, които виждате като цвят на вратата.


kitchen cabinets


Различни стилове на кухненски шкафове


Модерните кухненски кухненски шкафове все още могат да имат цвят

Когато повечето хора мислят за модерна кухня, техните мисли веднага си представят гладка бяла или черна кухня без ярки цветове, но цветовете могат да бъдат модерни.

Защо да не се използва черешово червена боя или ламиниран кухненски шкафове? Все още силен кобалтов син? Или може би дори се опита циан циан? Всички тези цветове могат да бъдат комбинирани с модерен декор. Особено в модерната декорация на Средновековието - добри цветове и модели са царят на този епичен стил.

Ако искате да добавите цвят към вашата кухня, тогава обмислете използването на цветни кухненски шкафове. Можете да изберете да използвате докосване на цвят чрез една или две горни кухненски шкафове, или да използвате цялата гореща кухня за голям взрив - така или иначе, това ще създаде огромен стил.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: без рамки лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване