info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Траен лак кухненски шкаф

Траен лак кухненски шкаф

Високо качество боя е напръскани върху Високоплътна MDF субстрата и след това топъл и изпечени за подобряване на твърдостта и яркостта на боя.

Описание

Спецификация:


Според различни боя слоеве на повърхността тя е разделена на обикновена боя, пиано боя, закалено боя и т. н. На повърхностната яркост и силата на обикновена боя не е толкова добър, колкото пиано боя, и пиано боя не е толкова добър, колкото закалено боя. Лак дъската се характеризира от светли и лесно стайлинг, силно визуално въздействие, много красив и модерен, отлично водоустойчив функция, силна противозамърсяващи способност и лесно почистване. Защото това е компютъризирана боя, изборът на цвят не е ограничен, тоест, можете да изберете всеки един или повече цветове, които виждате като цвета на вратата.


image


Различни стилове на кухненски шкафове


Лакирани дървени кухненски шкафове добави буйни модерността

Лак кухненски шкаф е като нов боядисани автомобил паркиран в кухнята - ярки, блестящи и цветни. Кухненски шкаф боя се произвежда чрез процес, който палта няколко слоя боя, след което полиран и маска.

Ако се прави правилно, финала може да бъде траен и устойчив на надраскване. Въпреки това повечето хора биха казали, че този тип на пласт не е идеалният избор за един зает семейство с деца, защото боята е вече известен.

Ако сте готови да поемат този риск, висок гланц на лак кухненски шкафове може да бъде изборът на вашата модерна кухня кухня кабинета, защото си лъскав естетически е несравним. Можете да изберете paint кухненски шкафове на почти всеки цвят, но имайте предвид, че с цел поддържане на обувки трябва да чисти ги правилно.

Има много продукти, които твърдят, че чисти боя, но просто се уверете, че използвате правилните неща, защото някои химикали, всъщност може да се яде, когато те са завършени.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: траен лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване