info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кухненски шкафове с класически стил

Кухненски кухненски шкафове с класически стил

Обикновено лакираният кухненски шкаф не изисква уплътняване на ръбовете, което спестява ненужни разходи. Тъй като външното покритие на бояджийката се втвърдява, стабилността, устойчивостта, устойчивостта на атмосферни влияния, устойчивостта на сблъсъци, устойчивостта на корозия и твърдостта се повишават.

Описание

Спецификация:

Модел LQ-135
Тип кабинет Кухненски кухненски шкафове с класически стил
Панел на вратите 22 мм / 18 мм MDF борд свободен дръжка дизайн боя (lacuqer / два опаковка) покритие;
Всички панели на вратата използват 45 ръбове, за да се изтеглят.
Всеки цвят на боята може да бъде на разположение.
Кутия 16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 18 мм / 22 мм 45-градусов панел за рязане на врати.
Шев на ръба на вратата Същото като повърхността на панела на вратите.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект кухненски шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента.
Производствено време 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Ние предлагаме всички кабинети & хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро


Цветът на кухненските шкафове

Rosen Kitchen Cabinet се застъпва за концепцията за "дизайнерския живот", обръща внимание на разбирането на живота на клиентите и се ангажира да осигури по-професионален дизайн, по-хуманизирана конфигурация и по-модерно удоволствие за потребителите от различен житейски произход, така че вашият кухненски живот да е пълно със забавление. Цветен!

Независимо от това колко добре кухненските шкафове не могат да следват тенденцията, от гледна точка на декорацията меките дрехи трябва да бъдат щателно, да се обърне внимание на съвпадението на мебелите, цветовото съвпадение и координацията на стиловете. Днес красивите кухненски шкафове говорят за уменията за съчетаване на цветовете в кухнята. ,

Чувният цвят на дървесината и цветът на бялото кухненско шкафче , придаващ естествено и свежо усещане, плюс жълто-оранжевата стена, простият европейски стил на страната е ярко изложен, придаващ меко усещане на визията, оставяйки настрана Блъскането и суетата на цвят кара хората да се чувстват като те са тихо пасторални.

Крем-бял кухненски шкаф е първият избор за много градски бели яки работници. Тя е проста и елегантна и е безупречна и може да накара хората да се отпуснат. Универсалният бежов, съчетан с висококачествени сребърни и черни кухненски уреди, подобрява цялостния стил на кухнята, стилната атмосфера.

Розови и бели цветни кухненски шкафове , романтични и прости, вградени сребристо-сиви кухненски уреди, романтични, без да губят текстурата; бледорозов остров, заобиколен от леко вино в стилната кухня вино шкаф , готвене може също да излее чаша алкохол Червеното вино е толкова вкусно, че хората не са склонни да напуснат!

Кафето с дълбоки кафени цветове дава усещане за оригинално пространство и хладната тоналност прави кухнята много чиста. Този стил е обичан от много хора, които преследват вкуса на живота. Простото отворено кухненско шкафче и бял плот правят цялата кухнята е по-известна в европейското настроение

Зелената и жизнена енергия и зеленина създават спокойно усещане, така че очите, тялото и умът могат да бъдат добре успокоявани. С комбинацията от сребристо-бели кухненски уреди и хладилници, се чувствате особено малки и свежи? Чувствам се свободен; се чувствате сбогом на мазни, целият живот е жив.
Hot Tags: класически стил две пакети кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване