info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф с черен лак

Кухненски шкаф с черен лак

Висококачествената боя се разпръсква върху MDF субстрата с висока плътност и след това се нагрява и пече, за да се подобри твърдостта и яркостта на боята.

Описание

Спецификация:


Според различните слоеве боя на повърхността, тя е разделена на обикновена боя, пиано боя, темперирана боя и така нататък. Повърхностната яркост и здравина на обикновената боя не е толкова добра, колкото боя за пиано, а боята с пиано не е толкова добра, колкото и темперираната боя. Лакираната дъска се характеризира с ярък и лесен стил, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчива функция, силна противозамърсяваща способност и лесно почистване. Тъй като е компютъризирана боя, изборът на цвят не е ограничен, т.е. можете да изберете един или повече цветове, които виждате като цвят на вратата.


kitchen cabinets


Съвети за закупуване на кухненски шкафове


Съдомиялната машина по принцип не е подходяща за националните условия на Китай, един отпадък; цената на кухненския шкаф за дезинфекция е неразумно и през повечето време ще се използва като шкаф.

Освен ако няма повече пациенти или посетители в семейството (най-доброто място за посещение на ресторанта), средният човек не трябва да харчи повече от 2000 души, по-добре е да отиде в IKEA, за да похарчи десетки долари, за да си купи кош за източване поставете го навън, за да го контролирате.

Най-добре е да не избърсвате ръцете си с парцал. Най-добре е да използвате грубите хартиени кърпи, продавани в супермаркета. Тя е много по-чиста и парите все още са изразходвани.

Ако кухнята се използва често, таванът на кухнята все още е алуминиев композитен панел, квадратни панели.

Основният светлинен източник на кухнята е за предпочитане вграден и яркостта трябва да бъде достатъчна.



high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading





Hot Tags: черна лак кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване