info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Стъклени кухненски шкафове с висок гланц

Стъклени кухненски шкафове с висок гланц

Стъкленият материал е крехък и крехък. Специално внимание трябва да се обърне, когато се използва. Повърхностната пластичност е лоша и моделът е по-малък.

Описание

Спецификация:


Модел

GK-8

Тип кабинет

Стъклени кухненски шкафове с висок гланц

Панел на вратата

22 мм кафяв панел за врата с боя стъкло с алуминиева рамка

Кутия за шкаф

16 / 18мм шперплат с лаково покритие от бреза.
16 / 18mm шперплат с меламиново покритие.
16 / 18мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.

Модел на вратата

18 мм / 22 мм 45-градусов режещ панел на вратата.

Шев на ръба на вратата

Също като повърхността на панела на вратата.

железария

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга марка хардуер

MOQ

1 кухненски шкаф

Пакет

Плосък пакет или пакет за сглобяване, който зависи от клиента.

Време за производство

40-50 дни за нормална поръчка.

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо.

Незадължителни артикули

Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и др., Които могат да бъдат избрани от каталога аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталацията без причинени от човека повреди.

Условия за плащане

Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, баланс преди натоварване.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.

След сервиз

Всички неща ще бъдат доставени по въздух, ако по време на инсталацията не откриете някои елементи.
Ние предлагаме всички кабинет и хардуер 10 години гаранция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

За Росен
 


Rosen е професионален висококачествен потребителски мебелен доставчик, нашите основни продукти са висококачествени шкафове, гардероби, перални помещения, шкафове за баня и други видове дървени изделия. В момента нашите годишни продажби са достигнали 10 милиона щатски долара.


След близо 10 години на развитие, ние и всички видове големи и средни строители, търговци на едро, за да установим дългосрочни отношения на сътрудничество. Нашите проекти за сътрудничество включват Северна Америка, Централна Америка, Близкия изток, Австралия, Европа.

Плот за кухненски шкаф от стъкло

Кухненският шкаф играе декоративна роля в кухнята, а използването му е по-често, така че кухненските шкафове трябва да бъдат трайни. Има много материали за кухненски шкаф , като стъклен кухненски шкаф е добър избор.

Стъкло кухненски шкаф плотове предимства въвеждане

1, стъклени кухненски шкафове плотове предимства, стъклени кухненски шкафове плотове могат да бъдат използвани обикновено при високи температури, с висока устойчивост на температура, и някои плотове от изкуствен камък често се отопляват, ще има спукване и обезцветяване явление, което е най-неприятно. Плоскостите от неръждаема стомана използват лепило за залепване на неръждаема стомана към дъската. След дълго време, лепилото ще отделя вредни газове, когато преминава през висока температура. Възможно е също така неръждаемата стомана да падне от дъската и да има шум по време на употреба.

2. Стъкленият плот е повече от три пъти по-здрав от други материали. Когато изкуственият камък и кухненският шкаф не са равномерно натоварени, ще има напукване или счупване, когато главата на рамото е счупена. В допълнение към високата якост, стъклените плотове също имат добра защита срещу удара на тежестта.

3. Фитингите на плота на стъкления кухненски шкаф са лесни за инсталиране. Докато две-пети от времето на други материални плотове, конструкцията на други материали е по-сложна и трябва да бъде отворена и полирана, а сцената все още е объркана.

4, стъклени кухненски шкафове плотове са богати на цвят, може да отговори на естетическите нужди на потребителите, според стила на декорация и предпочитания на дома, изберете правилния цвят. Изкуствен камък обикновено е само три цвята от черно и бяло, специално монотонно; Да не говорим за цвета от неръждаема стомана, препоръчва се да не се използват плотове от неръждаема стомана, които дават усещане за студ.

5, стъклен кухненски шкаф е устойчив на петна, няма да промени цвета си, няма да проникне масло, използвайте за дълго време за полиране и полиране, а след това станете чисти като нови, и плотове от изкуствен камък са лесно да пожълтяват , трудно е да се почисти; неръждаема стомана Плотът на масата се драска лесно и се появяват петна от ръжда.

Колко е стъкленият плот на кухненския шкаф ?

1. Колко е стъклената плоча на кухненския шкаф , това няма фиксирана цена, главно зависи от качеството, размера, занаята, марката, дебелината и т.н. Това са важни фактори, влияещи върху цената. Следователно, ние можем да пазаруваме, когато избираме, и да изберем добро качество и рентабилност.

2, колко е стъклен плот на кухненски шкаф , зависи главно от качеството на стъклото, която избираш, за да определи цената.

橱柜 _13


橱柜 _16


Hot Tags: висок гланц стъклени врати кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване