info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от стъкло в рамка

Кухненски шкафове от стъкло в рамка

Класически кухненски шкафове, естествено дърво и стъкло с рустикална и носталгична комбинация; боядисани лакирани панели, комбинирани със стъкло, са модерни и стилни. Специално за по-малките кухни, стъклото е светло и прозрачно, което е по-добре за увеличаване.

Описание

Спецификация:

Модел

GK-80

Тип кабинет

Кухненски шкафове от стъкло в рамка

Панел на вратата

22 мм кафяв панел за врата с боя стъкло с алуминиева рамка

Кутия за шкаф

16 / 18мм шперплат с лаково покритие от бреза.
16 / 18mm шперплат с меламиново покритие.
16 / 18мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.

Модел на вратата

18 мм / 22 мм 45-градусов режещ панел на вратата.

Шев на ръба на вратата

Също като повърхността на панела на вратата.

железария

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга марка хардуер

MOQ

1 кухненски шкаф

Пакет

Плосък пакет или пакет за сглобяване, който зависи от клиента.

Време за производство

40-50 дни за нормална поръчка.

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо.

Незадължителни артикули

Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и др., Които могат да бъдат избрани от каталога аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталацията без причинени от човека повреди.

Условия за плащане

Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, баланс преди натоварване.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.

След сервиз

Всички неща ще бъдат доставени по въздух, ако по време на инсталацията не откриете някои елементи.
Ние предлагаме всички кабинет и хардуер 10 години гаранция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

За Росен
 


Rosen е професионален висококачествен потребителски мебелен доставчик, нашите основни продукти са висококачествени шкафове, гардероби, перални помещения, шкафове за баня и други видове дървени изделия. В момента нашите годишни продажби са достигнали 10 милиона щатски долара.


След близо 10 години на развитие, ние и всички видове големи и средни строители, търговци на едро, за да установим дългосрочни отношения на сътрудничество. Нашите проекти за сътрудничество включват Северна Америка, Централна Америка, Близкия изток, Австралия, Европа.

Как да се справим с мухъл за кухненски шкаф ?

Отстраняването на мухъл може да се отстрани в няколко стъпки

Ако кухненските шкафове са плесени, нещата, които се поставят вътре, неизбежно ще страдат, така че трябва да се справим с тях рано, така че когато открием мухъл в кухненските шкафове у дома, какво да правим?

Първата стъпка: първо директно да се справите с плесенясалата част, отворете кухненския шкаф, намерете плесенясалата част на кухненския шкаф, избършете го с хартиена кърпа или суха четка, за да отстраните плесенясалото място. Ако не може да бъде премахната успешно, сменете с мокър парцал, за да го избършете. За да избегнете повреда на вътрешната структура на кухненския шкаф, не използвайте влажна четка, за да почистите маната.

Стъпка 2: Отстранете оставащите следи от калъпи; избършете го с мека четка и след това я извадете с алкохол. Ако това е особено старо петно, можем първо да нанесеме лека амонячна вода и след определен период от време да приложим разтвор на калиев перманганат и накрая да го обработим с разтвор на натриев бисулфит и да го измием. След тази обработка основната форма може да бъде отстранена.

Стъпка 3: Нанесете слой боя върху плесенясалия участък или нанесете слой от восък; за да се предотврати отново нарастващата плесен, ние трябва да изолираме въздушните условия, необходими за растежа на плесен. По това време е необходимо да се намазва само на мястото, където е бил формован. Може да се използва слой боя или восък. Защото това е еквивалентно на образуването на защитен филм.

Защо кухненският шкаф е плесенясал?

Като цяло, има две основни условия, които могат да причинят мухъл в кухненския шкаф. Един от тях е, че общата вътрешна среда е твърде влажна. Второ, предметите са поставени директно в кухненския шкаф, след като не са били изсушени.

Решение: 1. Винаги дръжте стаята проветрена, за да се гарантира, че околната среда е суха. 2, можете да поставите някои активен въглен или сух прах в кухненския шкаф, така че кухненският шкаф може да има относително суха и чиста околна среда. Активираният въглен не само има суха функция, но и ефективно абсорбира микроорганизмите, присъстващи във въздуха. И накрая, предметите, поставени в кухненския шкаф, трябва първо да бъдат изсушени. В допълнение, използването на ниско боя може да направи кухненски шкаф плесенясал

В допълнение към поддържането на вътрешността на кухненския шкаф и вътрешната среда, какво друго можем да направим, за да предотвратим образуването на мухлясания кухненски шкаф?

1, трябва редовно да премахваме част от отпадъците, поставени в кухненския шкаф, за да поддържаме кухненския шкаф чист, така че кухненският шкаф да не бъде лесен за леене.

2, можете да използвате малко плесен почистване или dehumidifying агент за dehumidify и плесен за ъгъла на кухненски шкаф в дома си. В допълнение, в стената, пода, банята и на други места могат да се използват и многофункционални антибактериални агенти за дезинфекция, лесни за почистване и дезинфекция.

3, можем да поставим някои влага доказателство материали в кухненски шкаф, като филм.

4. Когато боядисвате стената, използвайте боята с антибактериална и плесенна формула, която може ефективно да предотврати поникването на плесен.

橱柜 _13


橱柜 _16


Hot Tags: рамкирани стъклени врати кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване