info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от черни стъклени врати

Кухненски шкафове от черни стъклени врати

Белият цвят е безкраен, чист и чист. Белите кухненски шкафове са кратки, елегантни и хигиенични, особено подходящи за тези, които се радват на тих и чист живот. Бялото може да съвпадне с всеки друг оттенък и да създаде различни ефекти. Той е в хармония с черното, давайки на хората спокойно и спокойно усещане, тихо и меко.

Описание

Спецификация:

Модел

GK-88

Тип кабинет

Кухненски шкафове от черни стъклени врати

Панел на вратата

22 мм кафяв панел за врата с боя стъкло с алуминиева рамка

Кутия за шкаф

16 / 18мм шперплат с лаково покритие от бреза.
16 / 18mm шперплат с меламиново покритие.
16 / 18мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.

Модел на вратата

18 мм / 22 мм 45-градусов режещ панел на вратата.

Шев на ръба на вратата

Също като повърхността на панела на вратата.

железария

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга марка хардуер

MOQ

1 кухненски шкаф

Пакет

Плосък пакет или пакет за сглобяване, който зависи от клиента.

Време за производство

40-50 дни за нормална поръчка.

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо.

Незадължителни артикули

Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и др., Които могат да бъдат избрани от каталога аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталацията без причинени от човека повреди.

Условия за плащане

Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, баланс преди натоварване.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.

След сервиз

Всички неща ще бъдат доставени по въздух, ако по време на инсталацията не откриете някои елементи.
Ние предлагаме всички кабинет и хардуер 10 години гаранция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

За Росен
 


Rosen е професионален висококачествен потребителски мебелен доставчик, нашите основни продукти са висококачествени шкафове, гардероби, перални помещения, шкафове за баня и други видове дървени изделия. В момента нашите годишни продажби са достигнали 10 милиона щатски долара.


След близо 10 години на развитие, ние и всички видове големи и средни строители, търговци на едро, за да установим дългосрочни отношения на сътрудничество. Нашите проекти за сътрудничество включват Северна Америка, Централна Америка, Близкия изток, Австралия, Европа.

Оформлението на кухненските шкафове

Оформлението трябва да се основава на естествени взаимодействия (горните функционални прегради са предназначени за десни навици), а разположението на кухнята е ограничено от структурата на сградата, но може да бъде коригирано, за да отговори на нуждите.

1. U-образни кухненски шкафове: разумна подвижна линия, висока работна ефективност, миене, рязане и пържене могат лесно да постигнат триъгълна работа, дори ако много хора работят заедно, те не се притесняват.

2. Остров тип кухненски шкафове: вторият само за U-образна кухня, кухненският остров е отлична операционна платформа, която може да посрещне сътрудничеството между няколко човека. Ако кухнята е малка, тя може да бъде реализирана с количката и бар брояча;

3. G форма на кухненски шкафове: подобно на U форма, може да направи рационално използване на пространството и подобряване на ефективността;

4. Съответствие на кухненските шкафове: неидеално оформление на кухнята, поставяне на измиване, рязане и пържене от едната страна, за да се намали пешеходното разстояние по време на експлоатация;

5. L-образни кухненски шкафове: Общо оформление на полуотворена кухня с добро осветление и визия. Въпреки това, работното разстояние се увеличава и мобилни устройства като кухненски острови могат да се използват за компенсиране на дефекти;

6. Еднолинейна форма на кухненски шкафове: обикновени в апартаментите, най-дългото работно разстояние, разумно използване на стени и стенни кухненски шкафове, намаляване на оперативното разстояние и подобряване на ефективността;

Второ, разделението на кухнята "гореща зона"

В допълнение към планирането на функционалната зона, същата функционална зона на кухненския шкаф също ще има различни височини на различни честоти. По принцип сме по-свикнали да бъдем по-близо до тялото и лесно да достигнем. Тези области могат да намалят обхвата на човешките движения. Също така спестява енергия, която наричаме "гореща зона".

Нивото на плота е най-често използваната област и почти всички операции са завършени тук и се използват непрекъснато;

Въз основа на плота, горните и долните съседни области, като висящите кухненски шкафове и чекмеджета, са помощни зони, които са удобни за събиране и изхвърляне на предмети и намаляване на налягането на гърба и талията;

Районът в близост до земята и едрата шарка е студена зона с най-ниска степен на използване и използване, която изисква клекнане и използване на педал.

Ето защо, при проектирането на комплект кухненски шкафове, не само трябва да разгледаме разумното разположение на функционалната зона, но и да направим трасето на движението по-разумно, да намалим разстоянието за ходене напред-назад и да обмислим как всяка функционална зона ще отговарят по-добре на дневното разположение на горещата зона.

橱柜 _13


橱柜 _16


Hot Tags: черни стъклени врати кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване