info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Австралия Стил Стъклени врати Кухненски шкафове

Австралия Стил Стъклени врати Кухненски шкафове

Панелът на стъклената врата обикновено се използва в вратата на кухненския шкаф. Тя може да бъде заобиколена от алуминиева рамка или дървена рамка. Голямата площ е стъклена. Може да се използва и като частична мозайка и цветна украса.

Описание

Спецификация:

Модел

GK-78

Тип кабинет

Австралия Стил Стъклени врати Кухненски шкафове

Панел на вратата

22 мм кафяв панел за врата с боя стъкло с алуминиева рамка

Кутия за шкаф

16 / 18мм шперплат с лаково покритие от бреза.
16 / 18mm шперплат с меламиново покритие.
16 / 18мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.

Модел на вратата

18 мм / 22 мм 45-градусов режещ панел на вратата.

Шев на ръба на вратата

Също като повърхността на панела на вратата.

железария

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга марка хардуер

MOQ

1 кухненски шкаф

Пакет

Плосък пакет или пакет за сглобяване, който зависи от клиента.

Време за производство

40-50 дни за нормална поръчка.

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо.

Незадължителни артикули

Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и др., Които могат да бъдат избрани от каталога аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталацията без причинени от човека повреди.

Условия за плащане

Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, баланс преди натоварване.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.

След сервиз

Всички неща ще бъдат доставени по въздух, ако по време на инсталацията не откриете някои елементи.
Ние предлагаме всички кабинет и хардуер 10 години гаранция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

За Росен
 


Rosen е професионален висококачествен потребителски мебелен доставчик, нашите основни продукти са висококачествени шкафове, гардероби, перални помещения, шкафове за баня и други видове дървени изделия. В момента нашите годишни продажби са достигнали 10 милиона щатски долара.


След близо 10 години на развитие, ние и всички видове големи и средни строители, търговци на едро, за да установим дългосрочни отношения на сътрудничество. Нашите проекти за сътрудничество включват Северна Америка, Централна Америка, Близкия изток, Австралия, Европа.

Предимствата на целия кухненски шкаф

01 Висока естетика

В сравнение с обикновените тухлени кухненски шкафове , целият кухненски шкаф са интегрирани в кухненския шкаф , плотове и електрически уреди. Цялостният дизайн е силен и дизайнерските линии са гладки, така че външният вид е по-висок.

02 Практичност

Оформлението на целия кухненски шкаф е разумно и практично. Дизайнерските навици, подвижните линии и някои специални изисквания ще бъдат взети под внимание при проектирането, така че да се постигне удобна работа и да се спести време.

Можем да определим височината на кухненския шкаф въз основа на височината на лицето, използващо кухнята, за да избегнем болки в гърба поради неправилен размер.

03 Издръжлив

Целият кухненски шкаф е индустриализиран и има определени оперативни стандарти. Качеството на материалите като плочи, плотове и фитинги е добро, а свързаните с тях процеси също са добри. Следователно целият кухненски шкаф има дълъг експлоатационен живот.

Как да изберем целия кухненски шкаф

01 оформление

Разположението на кухнята е I, II, L, U и Nakajima. Можем да изберем правилното разположение според конкретната площ на кухнята и собствените ни нужди.

Разпределение тип I: монтирано по протежение на стената, малък отпечатък, подходящо за дълги и тесни кухни.

Тип II оформление: Също известен като двуредов оформление, конзолата площ се увеличава в сравнение с I-тип оформление, пространството за съхранение се увеличава, и използването е по-удобно.

L-образно оформление: L-образната подредба е подходяща за тесни и дълги стаи. В сравнение с I-тип оформлението, има един ъглов кухненски шкаф , но той подобрява използването на пространството.

U-образно оформление: U-образно оформление е по-пълно, и експлоатацията и пространството за съхранение е достатъчно, така че много хора могат да приготвят храна по едно и също време, така че има и изискване за кухнята.


橱柜 _16


Hot Tags: австралия стил стъклени врати кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване