info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Отстъпка Corian марка чисто Бяла твърда повърхност кухненски плотове

Отстъпка Corian марка чисто Бяла твърда повърхност кухненски плотове

Отстъпка Corian марка чисто Бяла твърда повърхност кухненски плотове DuPont Corian изкуствен камък е първия изкуствен камък на света, от Съединените щати DuPont в средата на 20-ти век, 60 години на изследвания и развитие. DuPont Corning е изработена от естествени минерали (алуминиев трихидрат)...

Описание

Отстъпка Corian марка чисто Бяла твърда повърхност кухненски плотове

DuPont Corian изкуствен камък е първия изкуствен камък на света, от Съединените щати DuPont в средата на 20-ти век, 60 години на изследвания и развитие. DuPont Corning е изработена от естествени минерали (алуминиев трихидрат) като основна съставка (55 %), както и метилметакрилат (40 %) и след това, смесени с пигмент (5 %). Той има характеристиките на не-инфилтрация, против разваляне и инхибиране развъждането на бактерии. Той е широко използван в кабинета плотове, измиване на таблица, перваза, вътрешни и външни стени, мебели, осветление и други полета.

Спецификация

DuPont Corian изкуствен камък предимства:

☆ Corian устойчиви от Съединените щати DuPont повърхност производство на чист внос на твърда повърхност продукт марка, е в света високо качество солидна материална повърхност материал от името на.

☆ Corian е единственият с близо 40 години на изследвания и развитие, производство, производство и експлоатационния опит в международни твърди повърхностни материали индустрия, най-професионално стойността на маркови продукти.

☆ DuPont могат да бъдат устойчиви на естествени минерали (алуминиев трихидрат) като основен компонент (55 %) със смола специфични ММА (40 %) и след това смес пигмент (5 %) направени.

☆ Лай Li богат цвят, има стотици цветове да избирате, в прекрасната зала high-end кабинет плотове, баня пространство и други различни покрития може да отразява напълно стойността на приложението.

☆ Corian устойчиви всички цвят продукти съответстват на света най-авторитетните американски Националната здравна фондация (NSF) стандарти, физическа повърхност материали индустрия е най-високото ниво на здраве и безопасност.

☆ Corian се разчита на професионално качество на следпродажбени услуги, да предоставят безпроблемно десет години на качествено обслужване на висота.

☆ DuPont Корфу изкуствен камък за своите отлични физични и химични свойства, постиженията на триизмерното пространство дизайн, творчество и синхронизация на реалността.

25.jpg

Редовна поддръжка

На Corian в ежедневна поддръжка и поддръжка е много лесно. Въпреки това ако почистване навици са различни по света, моля, проверете с вашия местен дилър на Corian или лицензиран търговец на дребно за препоръчителната поддръжка и поддръжка методи и продукти. Следвайте процедурата по-долу като ръководство за ежедневна поддръжка на Corian® твърда повърхност материал:

Има три вида плотове повърхност: матирана, полу матирана и полиран. *

Всички резистентни Corian мивки са матово покритие.

Сапунена вода или Ammonian почистващи може да премахне повечето от почвата и петна от всички видове на повърхността завърши.

Обаче в зависимост от повърхността финала, незначителен различен метод трябва да се използва за премахване на инат.

Предотвратяване на висока температура и други повреди

Въпреки че Corian могат да бъдат устойчиви на топлина, трябва винаги да използвате постелки или гумени крачета на изолацията на кратко метална рамка за защита на съпротивата. Ако не използвате постелки или изолирани броня метални стелажи, woks и нагреватели woks или електронни саксии може да повреди повърхността.

Ако аварията може да бъде повреден, в повечето случаи могат да бъдат ремонтирани. Обаче Моля, спазвайте тези принципи да се избегне трайно увреждане на съпротивата.

Избягвайте излагането на устойчиви на химикали като боя СПИН, фурна почистващи и други подобни. Ако контакт, изплакнете на повърхността по-бързо с вода.

Премахване на лак с отстраняване на не ацетон гланц и изплакнете с вода.

Не режете директно на масата за Corian устойчиви.

1.jpg

2.jpg

Завършен Corian плотове

3.jpg

Плота каменни семинар изглед

4.jpg

5.jpg

Hot Tags: отстъпка corian марка чисто Бяла твърда повърхност кухненски плотове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване