info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Silestone Quartz Counter Tops

Silestone Quartz Counter Tops

Кварцовият брояч на Silestone запълва Silestone с неоспорима чест и дълготрайна красота, показващ характерния дълбок, кристално чист повърхностен блясък, слабо блещукаща слава, мода и прохладно усещане. Спецификация. Основана през 1980 г. в Испания, Cosentino SA, най-големият производител в света на ...

Описание

Silestone кварцови броячи

Silestone, с неоспорима чест и дълготрайна красота, показващ характерния дълбок, кристално чист повърхностен блясък, слабо блещукаща слава, мода и прохладно усещане.

Спецификация.

27.jpg

Основана през 1980 г. в Испания, Cosentino SA, най-големият производител в света на кварцови каменни плочи, в момента наброява повече от 80 души в повече от 80 държави и има над 2 250 служители. Седалището на компанията е с площ от 1,200,000 квадратни метра и инвестира 300 милиона евро за създаване на 11 бретонски производствени линии с годишна продукция от 5,000,000 квадратни метра и над средния годишен ръст на продажбите над 40%. В САЩ пазарен дял на кварцови плотове 75%, до 90% в Европа.

Silestone, освен с най-международната сертификационна марка, но също така и единственият в света антимикробен ефект кварцови плотове, световноизвестни маркови кухненски принадлежности като Poggen pohl, bulthaup, LEICHT и др. Са обозначени от Silestones, избран е за добре познато чуждестранно строителство Dubai (Например летище Мадрид и летище Барселона в Испания, летище Порто Санто в Португалия, летище Брюксел в Белгия, летище Тел Авив в Израел, Далас в Съединените щати, Чикаго, Летище Лос Анджелис и др. ) И медицински институции и така нататък.

Следващата диаграма показва работата на Silestone с различни камъни (мрамор, гранит, твърда повърхност и ламинат), което ясно показва превъзходното представяне на Silestone.


Silestone

Естествен камък

ламинати

Твърди повърхности

Устойчив на надраскване

√√√

√√√

√√

Устойчив на петна

√√√

√√

√√√

√√√

Чип и пляскане

√√√

√√

√√

√√√

Устойчив на топлина и изгаряне

√√

√√

√√

√√

Устойчиви на битови химикали, Киселини, Разтворители

√√√

√√

√√

√√√

Ниска поддръжка

√√√

√√√

√√


Неабсорбиращи и неносещи

√√√

√√

√√

√√√

Мухъл и устойчива на плесен

√√√

√√

√√

√√√

Якост на огъване

√√√

√√

√√√

Цветова консистенция

√√√

√√

√√

Имунитет за замразяване и размразяване

√√√

√√√

1.Осигуряване на качеството

Супер твърдост, невероятно красива и несравними повърхностни физични и химични свойства, silestone е най-бързият избор в света за материалите на експертите за маса, през цялото време за защита на вашето здраве. И ангажимент и да предоставят до десет години след застрахователен период за осигуряване на качеството.

2.Висока устойчивост на замърсяване

Използвайки водещата световна технология за вакуумно пресоване, плътният материал без пори, средната абсорбция на водата е само 0,03%, силната устойчивост на петна.

3.Rezistant на силна киселина

Естественият кварц (SiO2) и високоенергийната смола могат ефективно да устоят на корозията на силна киселина, докато кухнята не е силна алкална с добра устойчивост.

4.Резистентност за надраскване

До 93% от кварцовия субстрат, Mohs твърдост 7, с повече от повърхностната твърдост на стоманата, не е лесно да се надраска обикновената лопатка.

5.Шоково доказателство

Silestone висока устойчивост на удар много повече от сходни продукти и акрилен повърхностен материал. Това ще ви позволи да използвате операцията по-сигурна и удобна. Използването на специални смоли, частици и прах в гъста структура на мрежата, което прави силата на камъка от обикновения кварцов камък, с добра устойчивост на удар.

6.Многократно текстура

Технология за дълбоко зърно оцветяване: различна от обикновената технология за текстуриране, нередовният дълъг шаблон е използването на специализирано компютърно оборудване за контрол и специален оцветител за текстура, дългата текстура на органичното разпределение в цялостната структура на материала. единственият, може да бъде шест различни субстрати чрез смесване на цветовете на компютъра, за да се създаде по-близо до естествената, по-дълбока структура на текстурата на табелата.

Silestone Цветна картина, както следва, повече цветове pls посещават официалния си уебсайт.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg


Hot Tags: silestone кварцови наслагвания, Китай, производители, доставчици, фабрики, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване