info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Бяла инсталиране на мраморни кварцови плочки Кухненски плотове

Бяла инсталиране на мраморни кварцови плочки Кухненски плотове

Бяла монтажна плочка за кварцови кухненски плочки за кварцови плочки Кварцова каменна маса е кварцов пясък, високоефективна смола и естествени пигменти чрез вакуумно леене или формоване на полимерни композитни материали, напълнени с минерали, но също така и в суровините, които включват счупено стъкло и други отпадъци. ,

Описание

Бяла монтажни плочи кварцови кухненски плотове

Кварцова каменна маса е кварцов пясък, високоефективна смола и естествени пигменти чрез вакуумно леене или формоване на композитни материали с минерален пълнеж, но също така и в суровините, които включват счупено стъкло и други отпадъци, правят различни цветове на продуктите, Ефективното рециклиране. Освен това, технологията за формулиране на кварцова каменна смола съдържа функционалните добавки, определя кварцовите каменни плотове с отлична защита на околната среда, може да бъде директно в контакт с храната, е най-добрият избор за еколозите.

Спецификация.

Състав на кварцовия камък

Кристали от естествен кварцов камък .............................................. ............................ 93%

Специални ефективни смоли ............................................... ............................... 6%

Пигменти и спомагателни вещества ............................................... ..................................... 1%

Характеристики на кварцовия камък

1, Постоянно ярко: кварцов камък във вакуумно състояние чрез високоенергиен синтез на енергия, повърхността е гъста, без пори, без вода, силна устойчивост на петна. Обща кухня с масло, сос, оцет, плодов сок, кафе и други трудни за проникване.

2, устойчив на надраскване: кварц и твърда, Mohs твърдост 6 или повече. Домакинските предмети като лопати, тапети, телени топки и друго обикновенно желязо не могат да бъдат надраскани, носещи (но да се избягват такива като диаманти, кварцови камъни, шкурка, твърда сплав и други твърдост.

3, Anti-fade: кварцови камъни пигменти към минерални материали, анти-избледняване способност, аз не знам силната слънчева светлина под локалния контраст на локалния контраст, с невъоръжено око е трудно да се спазват промените в цвета, основно може да се счита за -почистващ материал.

4, Изгаряне не боли: основната суровина от кварцов камък на кварцови частици пясък, и кварцов камък себе си, точката на топене на повече от 1300 градуса, добавяне на малко количество композитни материали, повърхността все още има много високо анти- способност за изгаряне. Често изгаряне на масата в дома са цигарените седалища или долната част на горещия кокс, кварцовият камък, за да устои на способността на тези изгаряния да поддържа трайно гладка, а не появата на депресия, петна и други явления.

5, нетоксични, без радиация: кварцов камък в изкуствения композит преди избора на суровини и натрупаните естествени частици кварцови камъни, без примеси от тежки метали, няма радиоактивни проблеми и целият производствен процес не е обект на химически лечение Това е напълно екологично чист материал.

6, Антикорозия: кварцов камък има отлична киселинна устойчивост, животът на често използваната киселина не е достатъчен, за да я унищожи.

Кварцови цветни листове

2.png

1.png

3.png

4.png

Завършени кварцови броячи

5.jpg

Кварцови опаковки

9.jpg

Кварцов каменен изглед

10.jpg


Hot Tags: бяла инсталация кварцов кварцов плочки кухненски плотове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване