info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Високо крайни бели кварцови цезаростови плотове за кухненски стол

Високо крайни бели кварцови цезаростови плотове за кухненски стол

Висококачествен бял кварц Цезарстоун плотове за кухненски столове Дизайн CaesarStone е форма и функция на перфектната комбинация от практични приложения в несравнимата си широчина, издръжливост и практически предимства. Непостоянното преследване на качеството на CaesarStone го прави ...

Описание

Висококачествен бял кварц Цезарстоун плотове за кухненски столове

CaesarStone формата и функцията на перфектната комбинация от практически приложения в несравнимата си широчина, издръжливост и практически предимства. Неотклонното преследване на качеството на CaesarStone го прави най-високото качество на сертифициране за управление на качеството - сертификат по ISO 9001: 2000. CaesarStone има характеристиките на устойчивост на петна, устойчивост на пукнатини, устойчивост на надраскване, киселинна и алкална устойчивост и изгаряния. Това е най-добрият избор за кухненски плотове, мивки, бюра, стени, подове и т.н.

Спецификация.

Следващата графика показва представянето на Caesarstone с различни камъни (мрамор, гранит, варовик и ламинат), което ясно показва отличното представяне на Caesarstone Caesarstone.


Caesarstone

Естествен камък

ламинати

Твърди повърхности

Устойчив на надраскване

√√√

√√√

√√

Устойчив на петна

√√√

√√

√√√

√√√

Чип и пляскане

√√√

√√

√√

√√√

Устойчив на топлина и изгаряне

√√

√√

√√

√√

Устойчиви на битови химикали, Киселини, Разтворители

√√√

√√

√√

√√√

Ниска поддръжка

√√√

√√√

√√


Неабсорбиращи и неносещи

√√√

√√

√√

√√√

Мухъл и устойчива на плесен

√√√

√√

√√

√√√

Якост на огъване

√√√

√√

√√√

Цветова консистенция

√√√

√√

√√

Имунитет за замразяване и размразяване

√√√

√√√

Технически параметри

Caesarstone Caesarstone, кварцов камък (естествена твърдост на диаманта след естествения минерал, Mohs твърдост 7) съдържание до 93%, както за запазване характеристиките на естествен камък и текстура, така и с най-модерната технология за създаване на по-добре от мрамор, гранит и друг изкуствен камък на горния панел.

1, Спецификации на размера

Цезар Казарстон Камък Размер: 1440mmx3050mm.

2, Избор на дебелина

Caesarstone Caesarstone Конвенционална дебелина: 20 мм, друга опция с дебелина 13 мм / 30 мм.

3, Повърхностна обработка

Caesarstone Caesarstone Три различни повърхностни обработки: полирани / матирани / ленти.

4. Цветни листове за цветя

Всички цветови подробности посещават официалния сайт на Caesarstone.

12.jpg

5.Накрайни за кварцови плочи

13.jpg

6.Quartz подробности за опаковката

14.jpg

7. Изглед от камерата на камерата

15.jpg

Caesarstone Super Natural Series - От естественото вдъхновение

Caesarstone Като пионер и световен лидер в индустрията, CaesarSton е първата компания в света, която произвежда кварцови каменни плотове, съчетавайки изключителните физически свойства и уникалните естетически перспективи на един от най-трудните минерали в природата. Последното стартиране на новата серия от естествени мраморни тела, за да отговори на текущия вътрешен висококачествен стил на дизайна.

Вдъхновен от най-красивия естествен мрамор в света, CaesarStone серия от естествени камъни, е най-новата от петте класически серии продукти, които ще покажете. Използването на авангардни технологии, тези естествени цветове и текстура, заедно с образуването на уникален модел, който 5 нови класически свръхестествени дизайнерски продукти, които отговарят на съвременния стил на интериорен дизайн, изцяло поддържат оригиналния CaesarStone изкуствен кварцов камък оригинал всички характеристики и високо качество.

5380 Емперадоро

Такива като императорът, който ходи в тъмно кафява почва, честта, силата и природата на магията и мистериозната комбинация.

16.jpg

5220 Мечтаният Марфил

Такива като естественото плаване в Средиземно море, потапяне в морската вода на плажа, оставяне на слоевете следи, крем бежово и бонбони бонбони разтопен заедно, мек цвят дава удобно и комфортно чувство.

17.jpg

5141 Мразовито Карина

Такива като пролетните бриз буди ледници на магнолия клони, оставяйки мека бяла венчелистчета одеало. Свежи и меки тонове, пълното използване на текстура от естествен камък, докосване от слонова кост, което го прави първият избор на дизайнера.

18.jpg

5000 Лондон Сив

Подобно на дъждовното време в Лондон, мъглявият излъчва очарованието на града, сребърната мъгла и дъждовете сиви цветови комбинации от песъкоструващо чувство, има различен вид луксозен лукс.

19.jpg

5003 Piatra Grey

Такива като вълни удари стръмни скали, далечна светкавица. Придружени от планини и каньони, през времето на вятъра, изсечени от естествена красота.

20.jpg

Hot Tags: висококачествени бели кварц цезарстон плотове за кухня benchtop дизайн, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване