info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Висококачествено добро качество Черно Silestone Кварцови каменни плочи за кухня и баня

Висококачествено добро качество Черно Silestone Кварцови каменни плочи за кухня и баня

Висококачествен черен мраморен кварцов плот за кухни и баня Silestone е основната съставка на кварца, богата комбинация от цвят, която го прави естествена каменна текстура и красив повърхностен блясък. Silestone е нов тип камък, синтезиран от повече от 90% кварцов ...

Описание

Висококачествено висококачествено черно мляко кварцово противоположно покритие за кухня и баня

Silestone е основната съставка на кварца, богата комбинация от цвят, която го прави естествена каменна текстура и красив повърхностен блясък. Silestone е нов тип камък, синтезиран с повече от 90% кварцов кристал плюс смола и други микроелементи. С помощта на специална машина при определени физични и химични условия се потиска големият размер на плочата. Silestone кварцов камък и обикновени изкуствени камъни е голяма разлика, Sally като 90% естествен кварц, така че характерът е по-близо до естествен камък, с твърда натурална каменна и по-висока якост и твърдост по-висока от естествения мрамор. Неговата отлична производителност е подходяща за кухненски плотове, плотове за баня, подове и стени и други вътрешни и външни декорации.

Спецификация.

Следващата диаграма показва работата на Silestone с различни камъни (мрамор, гранит, твърда повърхност и ламинат), което ясно показва превъзходното представяне на Silestone.


Silestone

Естествен камък

ламинати

Твърди повърхности

Устойчив на надраскване

√√√

√√√

√√

Устойчив на петна

√√√

√√

√√√

√√√

Чип и пляскане

√√√

√√

√√

√√√

Устойчив на топлина и изгаряне

√√

√√

√√

√√

Устойчиви на битови химикали, Киселини, Разтворители

√√√

√√

√√

√√√

Ниска поддръжка

√√√

√√√

√√


Неабсорбиращи и неносещи

√√√

√√

√√

√√√

Мухъл и устойчива на плесен

√√√

√√

√√

√√√

Якост на огъване

√√√

√√

√√√

Цветова консистенция

√√√

√√

√√

Имунитет за замразяване и размразяване

√√√

√√√

1.Осигуряване на качеството

Супер твърдост, невероятно красива и несравними повърхностни физични и химични свойства, silestone е най-бързият избор в света за материалите на експертите за маса, през цялото време за защита на вашето здраве. И ангажимент и да предоставят до десет години след застрахователен период за осигуряване на качеството.

2.Висока устойчивост на замърсяване

Използвайки водещата технология за вакуумно пресоване в света, плътният материал без пори, средната абсорбция на водата само 0,03%, силната устойчивост на петна.

3.Rezistant на силна киселина

Естественият кварц (SiO2) и високоенергийната смола могат ефективно да устоят на корозията на силна киселина, докато кухнята не е силна алкална с добра устойчивост.

4.Резистентност за надраскване

До 93% от кварцовия субстрат, Mohs твърдост 7, с повече от повърхностната твърдост на стоманата, не е лесно да се надраска обикновената лопатка.

5.Шоково доказателство

Silestone висока устойчивост на удар много повече от подобни продукти и акрилен повърхностен материал. Това ще ви позволи да използвате операцията по-сигурна и удобна. Използването на специални смоли, частици и прах в гъста структура на мрежата, което прави силата на камъка от обикновения кварцов камък, с добра устойчивост на удар.

6.Многократно текстура

Технология за дълбоко зърно оцветяване: различна от обикновената технология за текстуриране, нередовният дълъг шаблон е използването на специализирано компютърно оборудване за контрол и специален оцветител за текстура, дългата структура на органичното разпределение в цялостната структура на материала. единственият, може да бъде шест различни субстрати чрез смесване на цветовете на компютъра, за да се създаде по-близо до естествената, по-дълбока структура на текстурата на табелата.

Silestone цветни листове, както следва, по-подробни цветове pls посещение на официалния си уебсайт.

1.png

2.png

Завършени кварцови броячи

10.jpg

Кварцови опаковки

11.jpg

Кварцов каменен изглед

12.jpg

Hot Tags: високо качество добро качество черен мизерен кварцов камък плотове за кухня и баня, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване