info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Отстъпка Caesarstone естествен кварцов повърхност баня Benchtops и плотове

Отстъпка Caesarstone естествен кварцов повърхност баня Benchtops и плотове

Отстъпка caesarstone естествен кварцов повърхност баня benchtops и плотове Caesarstone качеството на безмилостното преследване на достъп до най-високата в света сертификация за управление на качеството. Тя винаги е била с висока производителност, високо качество и почтеност стандарти, иновативни продукти...

Описание

Отстъпка caesarstone естествен кварцов повърхност баня benchtops и плотове

Caesarstone качеството на безмилостното преследване на достъп до най-високата в света сертификация за управление на качеството. Тя винаги е била с висока производителност, високо качество и стандартите за цялост, иновативни продукти, неговата превъзходна технология и голям артистичен талант дизайн, тъй като архитекти, дизайнери, фирми за недвижими имоти, шкафове и много домашни потребители предпочитат продукти, продажби мрежа по целия свят. Независимо дали сте търсят нов дизайн вдъхновение, или искате цялостен ремонт да надстроите вашия интериор декорация, Caesarstone ще бъде вашият идеален партньор.

Спецификация.

Следната диаграма показва ефективността на Caesarstone с различни камъни (мрамор, гранит, варовик и ламинат), който ясно показва отлична производителност на Caesarstone Caesarstone.


Caesarstone

Естествен камък

Ламинати

Твърди повърхности

Устойчив на надраскване

√√√

√√√

√√

Устойчив на петна

√√√

√√

√√√

√√√

Чип и пляскане устойчиви

√√√

√√

√√

√√√

Топлинна и горя устойчиви

√√

√√

√√

√√

Устойчиви на разтворители домакински химикали, киселини,

√√√

√√

√√

√√√

Ниска поддръжка

√√√

√√√

√√


Nonabsorbent и порьозни

√√√

√√

√√

√√√

Плесен и мухъл устойчиви

√√√

√√

√√

√√√

Якост на огъване

√√√

√√

√√√

Наситеност на цветовете

√√√

√√

√√

Имунитет на замразяване и размразяване

√√√

√√√

Технически параметри

Caesarstone Caesarstone, Кварцов камък (естествен твърдостта на диамант естествени минерални, твърдост по Моос 7) съдържание на до 93 %, така да се запазят характеристиките на естествен камък и текстура, но и с най-модерната производствена технология за създаване на по-добро от мрамор, гранит и други изкуствени камък на горния панел.

1, размер спецификации

Caesarstone Цезар камък размер: 1440mmx3050mm.

2, дебелина селекция

Caesarstone конвенционални Caesarstone дебелина: 20mm, друг 13 мм/30 мм дебелина по избор.

3, повърхностна обработка

Caesarstone Caesarstone три различни повърхности: полиран / матово / ленти.

4. Caesarstone цвят листа

Всички цветови детайли моля, посетете официалния сайт Caesarstone.

15.jpg

5. завършен кварц борба върховете

16.jpg

6. кварц опаковката детайли

17.jpg

7. Кварцов камък семинар изглед

18.jpg

Използване и поддръжка на Кварцов камък

Не поставяйте висока температура обекти директно или постоянно на кварц каменни плотове

Кварцов камък топлинно съпротивление е много добра, не се появява горещ кокс, деформация, депресия и т. н. Трябва да се отбележи, че за да се избегне прегряване на таблицата. Материали имат характеристиките на термично разширяване и свиване, прегряване ще предизвика местните разширяване на таблицата, което води до напукване таблица. Моля, бъдете внимателни, за да се избегне пожар барбекю маса, за да се избегне високо калорични контейнери (като горещ тиган, контейнери за топла вода и т.н.) директно на масата, се препоръчва да използвате добра топлоизолация гърне, или използвайте топлина да разпръсне подложка за саксия. Температурата не е пряка причина за унищожаването на таблицата. Материалите са термично разширение и свиване характеристики, прегряване често водят до случайна повреда на материала, използването на таблицата трябва да се избегне прегряване.

Не използвайте супер твърдостта на остри сила да драскотина на повърхността на Кварцов камък

Кварцов е висока твърдост композитен материал, има висок дращя съпротива, под нормален употреба ще се надраска или износени. Важно е да се избегне използването на супер твърдостта на таблицата мощен стъргало, например диаманти, шкурка, счупени стъкла, счупени керамични (включително нискокачествени керамични съдове могат да съществуват в долната част на синтериран частици), висока твърдост сплав инструменти и високо твърдост инструменти.

Кварцов камък повърхност като чиста, колкото е възможно

Тъй като водата съдържа белина и мащаб, остават твърде дълго, ще направи цвета на таблицата, запалка, които влошават външния вид. Това явление се случи, моля използвайте чиста кърпа, за да абсорбира влагата, естествено може да бъде сухо 4-5 часа.

Строго химически контакт с кварцови повърхност

Кварцов камък има дълготрайно корозионна устойчивост, но все още трябва да се избягва контакт със силни химикали, като например: де-добавяне агент, метални почистващо средство, печка, Почистване агент; не докосвайте метилен хлорид, силна киселина почистващо средство. Ако по невнимание сте в контакт с по-горе елементи, незабавно с много сапун и вода да се измие на повърхността на Кварцов камък.

Премахване на котлен камък

Премахване на котлен камък с мокър парцал, и трябва да използвате един нож да го махна и избършете го със суха кърпа.

Премахване на повечето петна и мръсотия

Почистване със сапун или перилен препарат, съдържащ амоняк (например, почистващи препарати).

За да се избегне тежък удар, често чукат Кварцов камък

Кварцов камък в допълнение към материалът за подобряване на издръжливост на композитни агент, е с относително високо въздействие устойчивост, но все още трябва да се избегне контраатака плотове, чести ударни таблица или тежестта потисничество на свободни части на таблицата , особено слабите части на таблицата, като близо до печката, близо до басейна, ъглови части, сплайсинг части, големи части от средата на кабинета и т. н.
Hot Tags: отстъпка caesarstone естествен кварцов повърхност баня benchtops и плотове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване