info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дилъри Разходни Кварцови Кухненски Топове и Плотове

Дилъри Разходни Кварцови Кухненски Топове и Плотове

Дилър разходи кварцови кухненски върхове и плотове Кварцов камък предимно минерални пигменти, така че в съответствие с цвета на камъка, не в силна слънчева светлина за дълго време локално контрастно облъчване, с невъоръжено око е трудно да се наблюдават цветовите промени, освен това, целият кварцов камък в ...

Описание

Дилърите струват кварцови кухненски плочи и плотове

Кварцови камъни предимно минерални пигменти, така че в съответствие с цвета на камъка, не в силна слънчева светлина за дълго време локално контрастно облъчване, с невъоръжено око е трудно да се наблюдават цветовите промени, в допълнение, целият кварцов камък в производствения процес, вземете Целият процес Автоматичното оборудване за контрол, което прави стандартната униформа на цвета на продукта е изключително висока. В закрити помещения дългосрочното използване на ежедневието няма да се дължи на окисляване, стареене, корозия, термичен контакт и други причини за избледняване на цвета и блясъка.

Спецификация.

Състав на кварцовия камък

Кристали от естествен кварцов камък .............................................. ............................ 93%

Специални ефективни смоли ............................................... ............................... 6%

Пигменти и спомагателни вещества ............................................... ..................................... 1%

Хубаво ли е да има кварцова каменна маса?

Кварцов камък лъскава ярка повърхност е след повече от 30 сложен полиране процес, дори след дълъг период на използване, повърхността е също така същата като нова маса с ярки. Истинската кварцова каменна плоча с висока твърдост, устойчивост на корозия, висока температура и други характеристики, т.е. използването на нож и други инструменти, повърхността няма да бъде надраскана. Също така е кухнята на киселина и алкали също имат отлична устойчивост на корозия, има и други изкуствени камъни и други плотове не могат да съвпадат с високи температурни характеристики.

Не е лесно да се надраскате

Някои от материалите, изработени от шкафове, ще бъдат лесно надраскани, а кварцовата каменна маса няма да бъде така, поради вакуумната компресия, така че твърдостта на кварцовия камък до 7,5, ние всички знаем най-високата твърдост на десет, така че кварцът Камъкът няма да бъде лесно надраскан. Има кварцови камъни суровини са по-висока точка на топене на материала, така че кварцовия камък на висока температура. Въпреки че не е естествен камък, а след специален процес, така че същият кварцов камък също има истинско усещане за камък.

Поддръжката е проста

Опитът редица процеси, отдавна е ясна материя, от които могат да бъдат поставени на шкафове върху горните съставки. Кварцов камък пигмент се основава на минерални пигменти, както и естествен камък, но също така не е лесно да се промени цвета, не избледняват на проблема. Част от масата ще бъде счупена, кварцовият камък няма да се разруши, високата му еластичност. Ежедневната поддръжка също е много проста и удобна, с която може да се получи общият почистващ препарат.

Нетоксична защита на околната среда

Много от материалите за декорация ще бъдат много внимателно подбрани, тъй като дървесината ще прецени дали има формалдехид и камъкът трябва да обмисли дали е необходимо да се направи откриване на радиационно замърсяване, кварцовите каменни плотове в най-видното едно от предимствата и недостатъците е безопасността на кварцовия камък не е токсичен Той е много екологичен камък, който не съдържа никакви минерални примеси, които могат да причинят радиационно замърсяване. Хората могат да използват кварцовия камък, за да направят кухненските плотове. Разбира се, в допълнение към ефективността в опазването на околната среда е много добра, тя се прави и в антибактериални аспекти на кварцови камъни плотове плътна не-пореста структура, така че малките кухни бактерии не крие тялото.

Кварцов камък недостатък

Кварцови недостатъци камък не много, първото предимство каза, си твърдост е много голяма, така че всичко има две страни, така че твърдостта, причинена от кварцовия камък не е лесно да се преработи недостатъците. Има една, която е, ако кварцовият камък е силен натиск извън корпуса, не е лесно да го поправите. Един от най-големите недостатъци е предпоставката за добра стойност за парите, а след това цената му естествено не е ниска. И неговият продукт е сравнително проста.

Кварцови цветни листове

1.png

2.png

3.png

4.png

Завършени кварцови броячи

11.jpg

Кварцови опаковки

12.jpg

Кварцов каменен изглед

15.jpg


Hot Tags: дилъри цена quartz кухня върхове и плотове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване