info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
По поръчка Кухненски кварцови плотове по поръчка близо до мен

По поръчка Кухненски кварцови плотове по поръчка близо до мен

Дилър разходи кварцови кухненски върхове и плотове Кварцов камък предимно минерални пигменти, така че в съответствие с цвета на камъка, не в силна слънчева светлина за дълго време локално контрастно облъчване, с невъоръжено око е трудно да се наблюдават цветовите промени, освен това, целият кварцов камък в ...

Описание

Дилърите струват кварцови кухненски плочи и плотове

Кварцови камъни предимно минерални пигменти, така че в съответствие с цвета на камъка, не в силна слънчева светлина за дълго време локално контрастно облъчване, с невъоръжено око е трудно да се наблюдават цветовите промени, в допълнение, целият кварцов камък в производствения процес, вземете Целият процес Автоматичното оборудване за контрол, което прави стандартната униформа на цвета на продукта е изключително висока. В закрити помещения дългосрочното използване на ежедневието няма да се дължи на окисляване, стареене, корозия, термичен контакт и други причини за избледняване на цвета и блясъка.

Спецификация.

Състав на кварцовия камък

Кристали от естествен кварцов камък .............................................. ............................ 93%

Специални ефективни смоли ............................................... ............................... 6%

Пигменти и спомагателни вещества ............................................... ..................................... 1%

Кварцовият камък е най-екологичен

Понастоящем на пазара за плота на шкафа има много материали като кварцови каменни плотове, плотове от противопожарна дъска, плотове от неръждаема стомана, гранитни плотове и т.н., имат антифулиращи, анти-драскотични, драскотични и други основни характеристики, но от общите показатели за изпълнение По отношение на най-подходящите за модерно използване на кухните или кварцовите каменни плотове.

Безшевни шевове безпроблемно

Когато плотовете на шкафа са по-дълги или имат ъгъл, трябва да се зашиват. Използването на кварцови каменни плотове, не само може да бъде нарязано на различни форми, комбинирани в различни модели, в обработката на ъгъла също може да бъде направено безпроблемно. Полиран и полиран, ще донесе неочаквани резултати.

Няма разлика в цвета на лекото тегло

Потребителите при покупката на кварцов камък не се притесняват за наличието на цвят и оказват влияние върху ефекта на кабинета. Кварцова каменна повърхност без пори, масло, водни петна не е лесно да ги проникне, силно антифулейки, лесни за почистване. Кварцовият камък от обработката на кварцовия пясък, по-тънък, собственото му тегло по-лек от естествения камък, при нанасянето може да намали носещия шкаф, за да удължи експлоатационния му живот.

С разнообразие от цветни серии

Кварцов камък с цвят на естествен камък и текстура, купето от масивна дървесина може да бъде разделено на различни серии, всяка серия има разнообразие от цветове. Когато купувате, можете да изберете линии, цвят и друг подходящ кварцов камък, за да задоволите различния цвят на дома и декорация.

По-екологично и здравословно

Кварцовите каменни плотове са минерална добавка, пълна с кварцов пясък, високоефективна смола и естествен пигмент чрез вакуумно леене или формоване. Функционалните добавки, съдържащи се в технологията за формулиране на смоли, определят отличното представяне на кварцовите плотове. Опазването на околната среда, може да бъде директно в контакт с храната, е най-добрият избор за еколозите. Според анализа на разходите не се препоръчва текущият избор на избор на избор на потребителите да купуват по-малко от 200 USD изкуствени каменни плотове, тъй като качеството му е трудно за защита.

Кварцови цветни листове

2.png

3.png

1.png

4.png

Завършени кварцови броячи

10.jpg

Кварцови опаковки

11.jpg

Кварцов каменен изглед

12.jpg

Hot Tags: по поръчка проектирани кухня кварцови плотове близо до мен, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване