info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Естествени кварцови каменни тоалетни тоалетни и кухненски плотове

Естествени кварцови каменни тоалетни тоалетни и кухненски плотове

Caesarstone естествени кварцови камъни суета суета и кухненски плотове Какъв е вашият основен избор при избора на маса? Здрав? Здравеопазване и опазване на околната среда? Текстура естествено? CaesarStone Caesar Stone може да реши всички неприятности за вас! Спецификация. Следната диаграма показва ...

Описание

Керамични камъни от естествен кварцов камък и кухненски плотове

Какъв е основният ти избор при избора на маса? Здрав? Здравеопазване и опазване на околната среда? Текстура естествено? CaesarStone Caesar Stone може да реши всички неприятности за вас!

Спецификация.

Следващата графика показва представянето на Caesarstone с различни камъни (мрамор, гранит, варовик и ламинат), което ясно показва отличното представяне на Caesarstone Caesarstone.

Caesarstone

Естествен камък

ламинати

Твърди повърхности

Устойчив на надраскване

√√√

√√√

√√

Устойчив на петна

√√√

√√

√√√

√√√

Чип и пляскане

√√√

√√

√√

√√√

Устойчив на топлина и изгаряне

√√

√√

√√

√√

Устойчиви на битови химикали, Киселини, Разтворители

√√√

√√

√√

√√√

Ниска поддръжка

√√√

√√√

√√

Неабсорбиращи и неносещи

√√√

√√

√√

√√√

Мухъл и устойчива на плесен

√√√

√√

√√

√√√

Якост на огъване

√√√

√√

√√√

Цветова консистенция

√√√

√√

√√

Имунитет за замразяване и размразяване

√√√

√√√

Технически параметри

Caesarstone Caesarstone, кварцов камък (естествена твърдост на диаманта след естествения минерал, Mohs твърдост 7) съдържание до 93%, както за запазване характеристиките на естествен камък и текстура, така и с най-модерната технология за създаване на по-добре от мрамор, гранит и друг изкуствен камък на горния панел.

1, Спецификации на размера

Цезар Казарстон Камък Размер: 1440mmx3050mm.

2, Избор на дебелина

Caesarstone Caesarstone Конвенционална дебелина: 20 мм, друга опция с дебелина 13 мм / 30 мм.

3, Повърхностна обработка

Caesarstone Caesarstone Три различни повърхностни обработки: полирани / матирани / ленти.

4. Цветни листове за цветя

Всички цветови подробности посещават официалния сайт на Caesarstone.

6.jpg

5.Накрайни за кварцови плочи

7.jpg

6.Quartz подробности за опаковката

8.jpg

7. Изглед от камерата на камерата

9.jpg

Caesar Stone Caesar Stone прави живота ви безгрижен

Лесно управление, анти-проникване. Дори и да не се грижите да поръсите кафе, подправки, маслото също е изпръскано, по-лошо, този път трябва да избягате да пътувате, не се притеснявайте, защото те няма да проникнат, дори и да се върнете да почистите Масата е все още нова.

10.jpg

Здравеопазване и опазване на околната среда. CaesarStone притежава удостоверение от NSF (Национална здравна фондация) и редица екологични сертификати, можете да бъдете сигурни, че масата директно върху производството на някое от любимите ви напитки.

Текстурата е естествена. Най-новата свръхестествена серия Supernatural не само поддържа високите физични свойства на Caesar Stone Caesar Stone, по-реалистична естествена текстура, отвъд традиционните мраморни, гранитни, акрилни плотове, за да отговори на вашите двойни изисквания за красота и практичност. Тази серия вече стана популярна в ръцете на дизайнерите, новата любов на ръцете на дизайнерите.

11.jpg

Ако все още мислите за това какво да направите бюрото си, наистина го ИЗКЛЮЧИТЕ! Защото CaesarStone Caesar камък, така че вашият живот безгрижен!

Hot Tags: caesarstone естествен кварцов камък суета върхове и кухненски плотове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване