info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Formica ламинат Кухня върхове и плотове

Formica ламинат Кухня върхове и плотове

Кухненските плочи и плочи от ламинат Formica са от силикатен материал или калциев материал като основна суровина, с определена част от влакнести материали, леки агрегати, лепила и химически добавки, смесени, направени от декоративна плоча в автоклава. Сега е още ...

Описание

Formica боя ламинат кухненски върхове и плотове

HPL платката е изработена от силикатен материал или калциев материал като основна суровина, с определена част от влакнести материали, леки агрегати, лепила и химически добавки, смесени, направени от декоративна плоча в автоклава. Сега все повече и повече се използва нов вид материал, неговата употреба не е само заради пожарните фактори. Конструкцията на HPL борда за изискванията за лепило за лепило е сравнително висока, по-качествена цена на HPL платката от декоративния панел също е скъпа.

спецификация

Предимства на плоскостите HPL борда

1, Устойчив на мазнини, лесен за почистване е второто по мащабно предимство на HPL таблицата с плочи, благодарение на това предимство, така че таблицата HPL се е превърнала в любима на много домакини и ресторантски готвачи. Маслото е кухнята на немес, почистването е затруднено от проблемите на всички, използването на плочи HPL плочки, почистване на кухнята не е проблем.

2, повърхността HPL борда с лъскав, прозрачен, може да бъде добър начин да се възстанови цвета, модел и т.н., HPL борда плот цвят прекрасен, за разлика от други плотове по-монотонен, може да се използва като кухненски плотове countertop. За цялата декорация на семейството, да имате по-висока степен на съвпадение.

3, светлина висока якост: за обикновения бетон 1/4, глинеста тухла 1/3, по-лека от водата, и дърво доста; якост на натиск на куба ≥ 4mpa. Особено в стоманената структура на борда ALC за структурата на плика е по-способна да играе лекото си тегло, висока якост, добра пластичност, сеизмично превъзходство на превъзходството.

4, Топлоизолация: неговата изолация, изолация е шест пъти стъклото, глина три пъти, обикновен бетон десет пъти;

5, не е лесно да деформация и ярки цветови ефект може да го направи в хода на дългото използване за поддържане на ново състояние, той също има много добра гъвкавост, така че тя няма да бъде притиснат от тежки предмети и пукнатини в цената е сравнително евтина.

HPL дефекти в таблата

1, тъй като HPL борда не трябва да се огъват, така че в ъгъла или дизайн ще бъде ограничено, което изисква потребителите в производството на пожар станции пред необходимостта да бъдат готови да работят предварително да се измери дължината на изискваните HPL съвет.

2, Тъй като таблицата е направена от ПДЧ или MDF като субстрат, повърхността на образуване на HPL борда, таблицата е лесно да бъде вода и влага ерозия, неправилна употреба, ще доведе до degumming, деформация, субстрат експанзия на сериозните последствия.

3, В шев ъгъл таблица комбинация от липсата на ефективни средства за лечение, обикновено с помощта на силиконови лепило, пластмаса и специални метални ленти, вградени да се увеличи външния вид.

1.jpg

2.jpg

Hot Tags: formica боя ламинат кухня върхове и плотове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване