info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дървени бор издълбана Лайсна кухненски шкаф врати и чела

Дървени бор издълбана Лайсна кухненски шкаф врати и чела

Дървени червен дъб издълбана Лайсна кухненски шкаф врати и чекмедже фронтове червен дъб мебели е един вид дъбови мебели са широко разпространени в източните САЩ твърди дървени тежки добра машина способността мебели от масивна дървесина. Червен дъб може да се използва за висок клас мебели от масивна дървесина...

Описание

Дървени червен дъб издълбана Лайсна кухненски шкаф врати и чела

Червен дъб мебели е един вид на дъбови мебели мебели от масивна дървесина, широко разпространени в източните САЩ твърди дървени тежки добра машина способност. Червен дъб може да се използва за висок клас мебели от масивна дървесина.

Спецификация.

Модел

DP-94

Кабинет тип

Червен дъб Дървесина кухненски шкаф

Панел на вратата

18 мм/22 мм класически стил червен дъб вратата от масивно дърво панел

Кабинет кутия

16/18 мм шперплат с меламиново покритие (бял цвят)
16/18 мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие. (Бял цвят)
16/18 шперплат с брезов фурнир завърши.
16/18 мм Боров материал дървени кутии

Врата модел

Класически модел врата панел

Хардуер

BLUM / DTC / други друг хардуер марка

MOQ

1, описан по-горе

Пакет

Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента

Производство време

30-35 дни за обикновена поръчка

Доставка порт

Шанхай и Нингбо

Факултативни елементи

Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталога за аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталирането без изкуствени щети.

Условия на плащане

Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане

След обслужване

Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.

Чертежи потвърди

Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро / Африка

Завършени твърди дървени кухненски шкафове за ваша справка-

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Предимствата на червен дъб мебели червен дъб, самата има отличителен планина подобен зърно елегантен текстура текстура е много добро, направени от мебелите е много степен. Заедно с червен дъб текстура трудно добри процесия изпълнение така мебели изглежда много деликатен. Много от червен дъб мебелите са европейски мебели.

Червен дъб мебели недостатъци червен дъб е основната произход на САЩ толкова много трябва да разчита на внос, така че цената на червен дъб мебели по-скъпо; червен дъб мебели е сравнително тежки относително висока плътност, така че лечението на дехидратация по-трудно ако дехидратация не се обработва добре мебели е лесно да деформация.

Червен дъб мебели поддръжка методи

Дъбови мебели са обикновено глоба дърворезба декорация необходимостта от редовни прах малки пукнатини в мъгливо време докато прахът е да направи дървени мебели agile "старите" убиец.

Тъй като твърда вода влажност на въздуха е твърде ниска, когато дървени мебели ще се свие прекалено високо ще надуе. Всички общи дървени мебели производство ще бъдат повдигнати слой, но трябва да се използва когато поставени не поставяйте прекалено мокри или твърде сухо място.

От корозийни течности остри инструменти да стоят настрана от мебели да не одраскат мебели повърхността засягат външния вид на мебелите и живот. Преди почистване първото използване полусух полу-влажна кърпа изтрива от прах и мръсотия по повърхността на леглото да се избегне грес топка точка писалка мастило и други мръсни легло.

Ако бунгало е ниска в къщата на земята е влажна и мебели, краката трябва да бъдат подплатени правилно в противен случай краката са податливи на корозия на влага. Мебели повърхност, за да се избегне дълго поставени твърде тежки елементи особено телевизията риба резервоар и т.н. ще направи мебели деформация. Не магазин на работния плот пластмасови тъкани като херметически материал.

Какви са предимствата и недостатъците на червен дъб мебели? Червен дъб мебели как да се поддържа? Прочетете по-горе съдържание вероятно ние трябва да има общо разбиране от него за мебели от масивна дървесина без значение колко добър марката нейните продукти са определени живот така че обикновено имаме нужда от дълги екипи за почистване и поддръжка.

4.jpgHot Tags: дървени бор издълбана Лайсна кухненски шкаф врати и чекмедже фронтове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване