info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Бял от неръждаема стомана Кухненски шкафове врати заместване

Бял от неръждаема стомана Кухненски шкафове врати заместване

Замяна на врати от бяла неръждаема стомана с кухненски шкафове Шкафовете от бяла основа са прости и елегантни за тези, които обичат чистата тиха обстановка, приятел е много добър избор, но белите нетърпеливи след определен период от време може да са виновни за старите. Спецификация. Врати от неръждаема стомана ...

Описание

Подмяна на врати от кухненски шкафове от неръждаема стомана

Белите шкафове са прости и елегантни за тези, които обичат чистата тиха обстановка, приятелката е много добър избор, но белите нетърпеливи след определен период от време може да са виновни за старите.

Спецификация.

Модел

DP-81

Тип кабинет

Кухненски кухненски шкаф от неръждаема стомана.

Панел на вратите

18 мм SUS 304 от неръждаема стоманена врата за кухненски шкафове.

Кутия

Шперплат 16 / 18мм с меламиново покритие (бял цвят)
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие. (Бял цвят )
16 мм кухненски бокс от неръждаема стомана и рафтове

Модел на вратите

Шейкър стил

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върхове / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро / Африка

Метод за поддръжка на врати от шкаф от неръждаема стомана

1.Obten почистване и повече избърсване често държи вратата шкаф от неръждаема стомана Bu Bu cool. Висококачествените панели за врати трябва да използват текстурата на чистата кърпа за почистване; масивна дървена врата е най-добре да се използва мека вода восък чист; кристалната врата може да се използва за почистване на кадифена материя или суха кърпа; вратата за боя ще използва фина чиста кърпа, намазана с неутрална почистваща течност, която да избърсва, за да избегнете рязък контакт с оставащите драскотини. Освен това леката врата на вратите на вратата на обикновеното масло може да удължи живота на шкафовете от неръждаема стомана. Ако влажността в къщата е прекалено висока, трябва да инсталирате устройството за изсушаване в кухнята, за да поддържате корпуса от неръждаема стомана сух и да предотвратите деформация.

2. Кристална врата и врата за боядисване поради ярки цветове, обичани от много семейства. Тези врати в почистването изключват сблъсъка на твърдите предмети на повърхността на фрикционните врати, като забраняват използването на химически продукти (като дни, за да се използват водни кетони и др.) Като почистващ препарат, за да не се повреди вратата.

В допълнение. Боя на вратата на дългото използване на блясък става много тъмна боя. Може да се накисва в чайник и така да се охлади след мека кърпа, напоена с боя за почистване, която можете да възстановите оригиналния блясък.

3.Монтажът на стъклени плъзгащи се врати или дървени плъзгащи врати при плъзгащи се врати или сериозно износване може да се извърши по следните начини: дръпнете вратата в резервоара за падане на восък като неудобство с восъчни капки. края на освобождаването издърпва резервоара поради ролята на смазване на восък. Плъзгащите се врати ще се плъзгат. Такива като мебелите в чекмеджето могат да се използват и за смазване на този подход.

4.Вратата трябва да се избягва дълго време, за да бъде директна слънчева светлина, за да се предотврати деформирането на деграмулиране на крекинг на вратата.


Hot Tags: бяла неръждаема стомана кухненски шкаф заместване врати, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване