info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Замяна орех твърди дървени Beadboard рок фурнир кухненска единица врати и чела

Замяна орех твърди дървени Beadboard рок фурнир кухненска единица врати и чела

Замяна орех твърди дървени beadboard рок фурнир кухненска единица врати и чела орех е по-качествено дърво произвеждат предимно в Северна Америка и Европа общата с черен орех Южна орех и червена орех един от най-ценните да бъде черен орех. Орехово дърво текстура твърд носител...

Описание

Замяна орех твърди дървени beadboard рок фурнир кухненска единица врати и чела

Орех е по-качествено дърво произвеждат предимно в Северна Америка и Европа общата с черен орех Южна орех и червена орех един от най-ценните да бъде черен орех. Орехово дърво текстура трудно средна плътност при огъване и компресия съпротива средно добра машина способност Отлична дименсионна стабилност не е лесно да деформация. Най-големият орех също е superior друг дървен материал се характеризира с нейната лесно да корозия в околната среда също е много издръжлив и това произтича от нейната мощна сърце материал корозионна устойчивост. В света орех е много популярен дърво е в занаяти за изготвяне на мебели и други аспекти са ангажирани и с ценна Черно орех мебели е да се достигне цената на не е град на точката много ценна колекция стойност и оценяване на стойността.

Спецификация.

Модел

DP-98

Кабинет тип

Орехов фурнир кухненски шкаф

Панел на вратата

18 мм/22 mm MDF дъска с орехов фурнир завърши.

Кабинет кутия

16/18 мм шперплат с меламиново покритие (бял цвят)
16/18 мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие. (Бял цвят)
16/18 шперплат с брезов фурнир завърши.

Врата модел

Шейкър панел врата или панел плоски врата

Хардуер

BLUM / DTC / други друг хардуер марка

MOQ

1, описан по-горе

Пакет

Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента

Производство време

30-35 дни за обикновена поръчка

Доставка порт

Шанхай и Нингбо

Факултативни елементи

Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталога за аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталирането без изкуствени щети.

Условия на плащане

Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане

След обслужване

Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.

Чертежи потвърди

Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро / Африка

Говорим за орех подстригване панел на дърво

Така че орех декоративни панели за декорация, когато ние трябва да знаем какво? Фурнир е лист на фурнир, който изправя естествено дърво върху повърхността на шперплат. Изработени от орех, направени от декоративни панели на повърхността от светлина кафяв до тъмен шоколад градиент елегантен цвят текстура за деликатни шик планината с течение на времето постепенно ще избледняват цвета. В дома декорация в използването на орех декоративни панели може да се създаде прост и елегантен темперамент у дома. Ако смятате, че цветът е твърде ниска с използването на светло декоративни панели. Но няма значение какво орех декоративни панели ще добави целия шик за цялата домашна атмосфера. И тъй като съдържанието на влага на орех е ниска дори в влажни среди като кухня и тоалетна и на други места може да използвате този орех декоративни панели.

Орех подстригване панели - какво е декоративен панел

(Фурнир) пълното име декоративни фурнир фурнир шперплат това е естествено дърво или технология дърво филийки, нарязани с определена дебелина на филма се придържат към повърхността на шперплат и тогава изработена от горещо за украса или мебели, изработени от материал, повърхност. Декоративни панели са изработени от камък гранитогрес метал дърво и т. н.

Орех подстригване панел - орех декоративен панел функции

Орехово дърво панел цвят от светло сиво до лилаво кафява гъста консистенция и богата промени. Прозрачна боя след боядисване текстури по-красиви повече дълбоко и стабилен цвят. Орехово дърво декоративни панели в живописта преди повърхността, за да се избегне надраскване бял брой пъти повече от другите декоративни панели 1 към

Орех дървени декоративни панели - орехово дърво панел идентификация да купя

Кожата дебелина да купя орех декоративни панели, за да видите дебелината на панела по-дебел по-добро изпълнение по-реалистични дърво след боята текстура също е по-ясен, светъл наситеността на цветовете е добър. Как да се идентифицират дебелината на панела? KANBAN дали на ръба на пясък на борда със или без лепило вода тест за да видите дали на Пан-зелено. Проникване явление, ако има такъв проблем, то принадлежи на тънка кожата на панела.

Обърнете внимание на красивите покупката на орех декоративни панели според яснотата на борда текстура и подреждането на степен текстура ясен цвят координация за отличен цвят и некоординирани там е повреден панел на правилата на цвят and дори цвета Черно ще зависи от тяхната тежест е разделен в първи клас квалифицирана или неквалифицирана. За да видите дали увиване деформация дали вертикална вертикална ерекция. Ако появата на увиване или мек борд не е висок и прав не може да бъде издигнат като ниско качество етаж.

Обърнете внимание на качеството на орех шперплат поради някои от неговите собствени характеристики, качеството на проблема изисква определен период от време, така че когато покупката трябва да видите на дилъра оперативни сила и следпродажбен сервиз гаранция.

15.jpg

По-различни видове дървен материал фурнир врати цвят

16.jpg

Hot Tags: замяна орех твърди дървени beadboard рок фурнир кухненска единица врати и чекмедже фронтове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване