info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Смяна на плъзгащия стил на шкафските стъклени врати

Смяна на плъзгащия стил на шкафските стъклени врати

Смяна на плъзгащия стил на стъклени врати шкафове за шкафове Описание на продукта: Комбинацията от чиста алуминиева рамка и стъклена метална конструкция не е лесна за деформация. Стъкло изложено плосък ръб с алуминиева рамка гладки линии с подробни и щателен. По-достоен за избор е ...

Описание

Смяна на плъзгащия стил на стъклените врати в шкафа

Описание на продукта :

Комбинацията от чиста алуминиева рамка и метална конструкция от стъкло не е лесна за деформация. Стъкло изложено плосък ръб с алуминиева рамка гладки линии с подробни и щателен. По-достоен за избор е причината тази част на вратата да може да поддържа алуминиева рамкова дръжка с дръжката на ръба на алуминиевата рамка след обработка и повърхностна обработка, а след това с цялата комбинация от врати, така че дръжката и вратата да бъдат безпроблемно; не е нужно да отваряте стъклената дръжка Повредата на стъклото на стъклото причинява счупване на стъклото и модата е проста.

Спецификация.

Модел

DP-90

Тип кабинет

Стъклен панел за врати с алуминиева рамка

Панел на вратите

22 мм стъклена врата с алуминиева рамка

Кутия

Шперплат 16 / 18мм с меламиново покритие (бял цвят)
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие. (Бял цвят )

Модел на вратите

Нормален плосък дизайн

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка.

MOQ

50 бр. По-горе

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върхове / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро / Африка

Боя за стъкло на вратата -

6.jpg

Стъклен кухненски кухненски шкаф с цялото покритие

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Кабината боя врата или стъклена врата панел е добър?

С течение на годините ние сме все повече и повече акцент върху опазването на околната среда, по време на които използването на повече плочи на кабинета при избора на повече внимание към всички. Сега много врати шкаф са използвани в вратата боя след това шкафът все още е добра чаша стъкло е добре? Закалена стъклена врата, за да направи това, което вратата? Тук заедно, за да разберете за това.

1. Двете имат свое собствено добро, ако детето има дете с добър контраст с закаленото стъкло, защото боята може да бъде променена, ако нагънатото закалено стъкло е безопасно стъкло. Закаленото стъкло първоначално е било вид предварително напрегнато стъкло, за да се подобри здравината на стъклото, обикновено използването на химически или физически подход в стъклената повърхност, за да се образува натиск при сгъстяване, когато стъклото носи външната сила, когато основната страна на първичното напрежение и след това подобряване на носещата способност за подобряване на самите стъкла Налягане на вятъра студено и топлинно въздействие и така нататък. Обърнете внимание на разликите с FRP.

2. Различните врати на шкафа не са същите суровини, всеки елемент не е същият. Боя на цвета на вратата ярка изглежда контраст на доброто качество на водата устойчивост. Дефектите са нетърпеливи и надраскват. Закалено стъкло външен вид смазване устойчивост на удар лесен за грижи не оцветен с масло поява на 2MM дебелина акрилен борд устойчивост на удар против жълт забавител на пламъка устойчиви на деформация дефекти не може да направи нож прав прави ъгъл.

Панел на вратите от закалено стъкло

1, след като стъклото вече не може да бъде нарязано и обработвано само в стоманата преди обработката на стъклото според нуждите на формата и след това обработката на стоманата.

2 въпреки че силата на закалено стъкло, отколкото обикновено стъкло, но закалено стъкло взриви (тъй като почивка) възможността на стъкло обикновено няма възможност да взриви.

3 появата на закалено стъкло ще има твърди сцени (взривни петна) с лека дебелина изтъняване. Коефициентът на изтъняване се дължи на омекняването на стъклото след омекотяване на горещата стопилка след силен вятър, за да може бързо да се охлади, така че стъклото в кристалната междина да стане по-малко, налягането става по-голямо, така че стъклото след стоманата, отколкото в стоманата преди тънката. Обикновено 4 ~ 6 мм стъкло в стомана след изтъняване 0,2 ~ 0,8 мм 8 ~ 20 мм стъкло в стомана след изтъняване 0.9 ~ 1.8 мм. Степента на детайлност, която трябва да се основава на оборудване за разрешаване, което е закалено стъкло, не може да направи елементите на огледалото.

4 след стоманената пещ (физична стомана) след изграждането на плоско стъкло обикновено ще има деформационна деформация от техническото решение на техническото оборудване и техническия персонал. До известна степен засяга декоративния ефект (специални нужди извън).

Hot Tags: подмяна плъзгащ стил на стъклени врати шкаф шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване