info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Изготвяне на аркаден дизайн на шейкър Кухненски шкафове Врати за шкафове и челни чекмеджета

Изготвяне на аркаден дизайн на шейкър Кухненски шкафове Врати за шкафове и челни чекмеджета

Изработка на арка щуцер кухненски шкафове врати шкафове и чекмеджета фронтове Производители по поръчка кръгла дъга вратата това е производителят с тел или вертикална ос фрезоване и след това в ръба; Работниците на място в производството на вратата; с MDF машина за рязане слот слот в ...

Описание

Изработка на аркатични шайби дизайн кухненски шкафове врати шкафове и чекмеджета фронтове

Производители на врата с кръгла дъга, това е производителят с фрезоване или вертикална ос фрезоване и след това в ръба;

Работниците на място в производството на вратата; с MDF машина за рязане слот слот в четка на бял латекс и след това огъване на плътност борда в необходимата дъга.

Цялото дърво, което изважда цената, не е евтино.

Спецификация.

Модел

DP-95

Тип кабинет

Кухненски кухненски шкафове от масивен дървен щит

Панел на вратите

18 мм / 22 мм цветен дървен панел от черна дървесина

Кутия

Шперплат 16 / 18мм с меламиново покритие (бял цвят)
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие. (Бял цвят )
16/18 шперплат с покритие от брезово дърво.

Модел на вратите

Панел на вратата на шейкъра

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

1 по-горе

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върхове / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабината е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро / Африка

Реални картини за панели за вратите от масивна дървесина

1.jpg

2.jpg

Кухня с дизайн на дъгови кабинети

Кухнята е мястото за приготвяне на деликатеси, но монохромен плосък шкаф проста кухня на шрифта L-образни U-образни шкафове прави линии, отразяващи елегантността и личността, така че готвенето е загубил интерес. Така че нека кабинетът в очарователен опростен стил! Не само по-красивата форма, но и увеличаването на работната площ на масата правят и двете.

Шкаф, известен също като "фамилна кухня мебели" "кабинета войници" и така нататък; е семеен кухненски комплект изгаряне измиване съхранение дим и т.н., в съчетание с семейството на граждански съоръжения; Ние предложихме на концепцията на модерна кухня като цяло кухненски прибори и кухненски уреди с физически превозвач и кухненски дизайн идеи на носителя на изкуството, така че тя е основното тяло на съвременната кухня. В известен смисъл дори можем да приравним дизайна на цялата кухня с дизайна на целия шкаф. Кабинета от тавана на шкафа за окачени шкафове и различни функции на хардуерните аксесоари.

3.jpg

Това е остров кабинет с целия шкафове кабинета шкаф и остров таблицата се използват дъгообразно дизайн C-тип шкаф маса, за да работната площ по-просторен грахово-оформен остров е още по-интересно.

Конструкция на кабинета - шкаф висящ шкаф висок шкаф три категории функциите му включват измиване готвене готвене съхранение четири. Шкафове обикновено от кухненския шкаф за врати кухненски електрически хардуер аксесоари.

Кръгло-оформен остров със стъклена маса като малък бар може да бъде за четирима души, които се хранят с творчество и топлина. С-образна структура на съраунд ефекта, така че зоната за готвене на действието да бъде по-последователна.

Популярни елементи спокойни тон силно чувство за интегрирано дърво

Цвят от кабинета спокойната атмосфера на черно и сиво тъмно кафе ще стане следващите две години популярния оттенък на кабинета. В същото време монохромни акценти като бяла червена зелена зелена ванилия и др. Ще продължат да бъдат популярни.

На фона на монохром дървените парчета от местното украсяване или естествени дървесни зърна ще бъдат добре дошли връщането на дървесното зърно. Шкафовете в класически стил са най-вече масивна дървена рамка, а вратите са ръчно издълбани в комбинация с ръчно рисувани и полирани, отразяващи древния стил. Модерните стил шкафове са в крак с тази тенденция имитация дървесни зърнени шкафове ще се появи в голям брой от визуални да се създаде топло горски смисъл.

Същото е и дъгообразната стъклена маса, направена от шкафовете с черна ламарина с бяла маса с по-модерна атмосфера. Зад кабинета около V-образната форма, за да посрещне остров тип C, той е по-просторен и красив.

4.jpg


Езерото е зелено боядисан борд със светло сива маса е свеж и естествен C-тип таблица под шкафа е също наклонен дизайн използва пълноценно на долния етаж на извити пространство.

Атмосферна дъгова метална маса, която черпи ефекта от неръждаема стомана, така че шкафът да е по-красив. Ъгълът в ъгъла на кошницата може да бъде използван, за да се поставят по-удобно достъпните подправки.

В случай че

Така че изборът на кабината може да бъде толкова разнообразен, колкото и приготвянето на деликатеси, така че изборът на добра мебел става жизненоважен.


Hot Tags: Изработване на аркаден дизайн на шейкър Кухненски шкафове за шкафове за врати и чекмеджета, Китай, производители, доставчици, фабрики, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване